Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

NPC Kaldrma sorunu...

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan jericho28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 976

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Serverımda 1 kaç fazla npc vardı bunları kaldirim dedim dosyayı buldum filezilladan c ye cıkardım dosyayı açıp editledim sonradan tekrardan filezilla ile serverın gerekli yerine attım. Daha sonrada servera reset çektim fakat server tekrar bağlandıkdan sonra editlediğim dosya boyutu her defasında 0 oldu yani içi bomboştu bunu editledikden sonra yapmamız gereken bir işlemmi var acaba var ise o işlem nedir?.

Eğer bu konu daha önce açılmış ise lütfen linkini verin. Ben 1 saat aradım burda bulamadım alakasız şeyler cıktı.
 
bunun için bütün mobları fln tekrar kendin yerlestiriceksin
Yapamazssan özelden
VPS ise Sitenin Adresini ver Gelim Oyundan Konusalım

Hamachi İse Ağ Versen yeter :)
 
Moblarla ilgili oldugunu pek düşünmüyorum acaba diyip eskisini düzeltmediğimin yedeğini attım aynısı onada oldu. Eğer moblarla ilgili olsaydı bunun çalışması lazımdı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst