HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Serverımda 1 kaç fazla npc vardı bunları kaldirim dedim dosyayı buldum filezilladan c ye cıkardım dosyayı açıp editledim sonradan tekrardan filezilla ile serverın gerekli yerine attım. Daha sonrada servera reset çektim fakat server tekrar bağlandıkdan sonra editlediğim dosya boyutu her defasında 0 oldu yani içi bomboştu bunu editledikden sonra yapmamız gereken bir işlemmi var acaba var ise o işlem nedir?.
Eğer bu konu daha önce açılmış ise lütfen linkini verin. Ben 1 saat aradım burda bulamadım alakasız şeyler cıktı.
Serverımda 1 kaç fazla npc vardı bunları kaldirim dedim dosyayı buldum filezilladan c ye cıkardım dosyayı açıp editledim sonradan tekrardan filezilla ile serverın gerekli yerine attım. Daha sonrada servera reset çektim fakat server tekrar bağlandıkdan sonra editlediğim dosya boyutu her defasında 0 oldu yani içi bomboştu bunu editledikden sonra yapmamız gereken bir işlemmi var acaba var ise o işlem nedir?.
Eğer bu konu daha önce açılmış ise lütfen linkini verin. Ben 1 saat aradım burda bulamadım alakasız şeyler cıktı.
bunun için bütün mobları fln tekrar kendin yerlestiriceksin
Yapamazssan özelden
VPS ise Sitenin Adresini ver Gelim Oyundan Konusalım
Hamachi İse Ağ Versen yeter
Yapamazssan özelden
VPS ise Sitenin Adresini ver Gelim Oyundan Konusalım
Hamachi İse Ağ Versen yeter

Moblarla ilgili oldugunu pek düşünmüyorum acaba diyip eskisini düzeltmediğimin yedeğini attım aynısı onada oldu. Eğer moblarla ilgili olsaydı bunun çalışması lazımdı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)