HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Spamla uzaktan yakından alakam yok bi admin gelir soru sordugum için kafasına göre rütbeyi düşürürür biri gelir konum kısa zamanda Reklam konularından daha hızlı ilgi gördüğü için gelir konuyu kapatır sebebi için aşırı flood der forum kurallarını öne atar göster bana o forum kuralını sorusuna susar yöneticilik oynamaya başlar biri elinde kanıt yokken saçmalık yerde ban atar biri gelsin biri ya konuyu kapatmasın bana desin şu konuda bilmemne tarihte spam yaptın desin bana göstersin kanıtlasın sonra süresiz ban atsın ama eğer kanıt göstermeden konuyu klitlersenizde insanlığınızdan şüphe ederim bana admine ö.m atın demeyin ilk gün bi ö.m atmıştım cevabı hala gelmedi anlamıda kalmadı spamdan kastınız heusmt2 konusuysa flood yapanı zaten banlamıyormusunuz o banladıgınız kişiler benim yan hesaplarımmı ip lerimiz aynımı ??? forumda bi hata çıkıyor benim 40 resim uploadlayıp açtıgım konu yalan oluyor admin bana kafanı kullansaydın olmazdı diyor sonra hata oldugunu kabul edip özür dileyeceğine rütbeyi düşürüyor bırakın bu yöneticilik adminlik ayaklarını herkez bilmesede siz biliyorsunuz gerçek hayatta ne olduğunuzu peaçemackers o msnde sen kimsin dediğin bndim işte o resim den başka ne resimler var bugün türkçemizi koruyalım forumda türkçe harfler kullanalım diyen admin bundan 6-7 ay önce klavyesinde ''g'' harfi yoktu ''q'' kullanıyodu hee tamam bizde 7-8 yaşlarımızda birilerine özenip yapıyoduk. bana kimse rütbe muamelesi yapmasın nerden biliyorsunuz bu forumda kaç kişinin hakkı yenip her konuştugunda engellenmedi ? zaten turkmmo büyümüyor yavaş yavaş küçülüyor dua ediyorum dahada küçülür bana nerden biliyosun demeyin biliyorum biaz araştırırsanız 5 aydır hiç bi artış yok geriden gelen forumlar turkmmonun yolunu kesicek kadar büyüyor bu konuyu editlemeyin ellemeyin kim olduğumu yazmıyorum bilen biliyor zaten.