onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SÜrprİzzz gel İÇerİİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nalpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

nalpi

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
363
Reaksiyon Skoru
68
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
180
MmoLira
-9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar ben bi forumum var adminim! orda adım gokhankut zaten görürsünüz turkmmo ya biraz benzer forum ama konuları silkroad falan ole syler diil tanısma video konuları büyük bölümü turkmmodakinin aynısı flood dolayısıyla ban korkusu yok ama ne olursa olsun ağza alınmayacak küfürler edilirse banlarım :D ilk 3 kişi kayıt olan moderetör yapcam deneme mod yok :D DİREK MOD VERİRİRM forum zaten sürekli açık turkmmo sığmıyoruz :d ŞAKA BÖLÜMÜ VAR XD
bizim forumda videolara ve resimlere istediginiz resimleri koyabilirsiniz ilk 3 kayıta giremediginiz içinde üzülmeyin 200 tane yararlı mesaj oyle 1 günde yapmaya çalışıp kendinizi kasmıosunuz!!! acele yok turkmmo daki gibi bende buraya 2 yıldır emeğimi verdim sanıyorum okul dolayısıyla mesajım pek fazla olmadı :D AMA ŞİMDİ okul bitti kendi forurumu kurdum :D 1000 MESAJ ulasanlarda admin olacaklar unutmayın forum sürekli açıkk!!! pvp tanıtımı yapın burayı biraz olsun aratmasın dimi haksızmıyım video ve resimlerde bide takım konularında geyik muhabbeti yapabiliriz bende yapıyorum 1000 mesaja ulasanlar yine bana mesaj atsın 2 admin var arkadasız biri benim ortak yani .....

daha fazla yer için forumun sitesini verimm
ama sitenin adı biraz uzun o yüzden aama kağıda yazın sitenin adını ....

her konuda yardım için bana mesaj atın saygılarla gamemaster:gökhankut

metn2.forum-free.biz/forum.htm ..site sol tarafında ...

Son düzenleme:
GÜNCEL TUTUNDA DİER ARKADAŞLAR GELSİN YORUMDA YAPIN REP MEP telasıda yok forumda mesaj arttıkça repde 2 2 artıyor

üye olan ilk 3 e modaretörlük verecem

hadii gelin vakit kaybı olmadan hadi yha buraya sığmıyoruz

hadi ilk üye olan 3 kişiye mod ve 200 mesaja ulaşanlarada modluk var!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri