- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söliyim bu forum internet ortamında en çok konusu olan ve en çok bilgi içeren bir site bundan dolayı öncelikle forum yetkililerini tebrik ederim fakat o kadar aramama rağmen bir metin2 pvp server kurulumunu her şeyini detaylıca anlatan, linki kırık olmayan bir yer bulamadım ayriyetten konularda çok dağınık. Tam heh buldum diyorum ya link kırık yada bu konu gene hortlamış kilit gibi ibarelerle karşılaşıyorum tamam bu ibareyi koyun ama altınada linki yazarsanız hiç olmazsa konunun açıklaması olan yere biz gidip okuyup sorunumuzu çözeriz.
Koca forumda 1 türlü 2012 server files bulamadım. Linklerin hiçbiri çalışmıyor. Bunu bana verebilecek bir arkadaş varmı acaba?.
Diğer bir konu ise server files 2012 tek başına yeterlimi. Ben yazılım mühendisi oldugum halde 3 gündür bunu düzgünce kuramadım. Ya yazılar çıkmıyor ,ya türkçe karakter yazılmıyor ,ya exeler uymuyor virüsler de cabası. İndirdiğim çoğu dosyalar hep virüslü.
Exe yapma programı diye birşey var o ise tam bir felaket. Şöle düzgünce bir sayfa yapılsa bu sayfada herşey olsa, herkes düzgünce indirse kursa sorunsuz olarak
hem vakitten kazanmış oluruz hemde bizlerde bu programlara bişeyler katıp sizlerle paylaşmış oluruz.
Bu konuda inş şöle bir bakılıp geçilmez yada 20 mesajı yok diyip kilitlenmez. Eğer maksat 20 mesaj ise ben size hemen 1000 mesaj yazim ama anlamlı olurmu bilemem.
Koca forumda 1 türlü 2012 server files bulamadım. Linklerin hiçbiri çalışmıyor. Bunu bana verebilecek bir arkadaş varmı acaba?.
Diğer bir konu ise server files 2012 tek başına yeterlimi. Ben yazılım mühendisi oldugum halde 3 gündür bunu düzgünce kuramadım. Ya yazılar çıkmıyor ,ya türkçe karakter yazılmıyor ,ya exeler uymuyor virüsler de cabası. İndirdiğim çoğu dosyalar hep virüslü.
Exe yapma programı diye birşey var o ise tam bir felaket. Şöle düzgünce bir sayfa yapılsa bu sayfada herşey olsa, herkes düzgünce indirse kursa sorunsuz olarak
hem vakitten kazanmış oluruz hemde bizlerde bu programlara bişeyler katıp sizlerle paylaşmış oluruz.
Bu konuda inş şöle bir bakılıp geçilmez yada 20 mesajı yok diyip kilitlenmez. Eğer maksat 20 mesaj ise ben size hemen 1000 mesaj yazim ama anlamlı olurmu bilemem.
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Cok Haklısın Kardes Bu konuya öenm verilmeli bencede
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)