Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Haklısın
Bir online oyun kurmak günümüzde çok kolay ama küçük çaplı olmak kaydıyla.
Paran varsa 10 kişilik standard bir ekibin olsun İKV tarzında çok çok rahat bir oyun kurabilirsin.Paran derkende 1-2 milyar yeterli bir bütçe.Tokiyo hotel denilen kişi 1 trilyon demiş.Ben hayatımda bir mmorpg'nin 1 trilyon olduğunu görmedim iyi sallamışsın..Normal Sp oyunlar ne diyeyim crysis.cod batman bunlar 1 trilyon olmuyorda.Mmorpgmi olacakdediğim gibi ben 3 kişiyle oyun kuranda gördüm web tabanlı olursada 100 tl bütçeyede kurabilirsin.Ve black'in dediği gibi c++ öğren kitaplara bak yayınları oku..
Krdeşim bende İKV Gibi bir oyun kurmak istiyorum . ) ama karakter yapabilcek kişi lazım bana

web tabanlı bir oyun olursa bence daha ve bide karakter yapcak derken nasıl ozelden msj at konuşalım istersen
İkv gibi bir oyun 5 kişi ile bile yaparsın bütçede istemez.Ama tutmaz çok berbat ötesi olur.Tutmasını ve para kazanmak istiyorsan daha iyi grafik motoruna sahip daha iyi şartlar altında fazla kişi ve iyi bir bütçe ile oyun yapabilirsin.Çok zor değil iyi bir oyun yapmak istiyorsan kolay'da değil.İkv gibi yapacaksan tek başına bile yaparsın bu yolda başarılar
Haklısın
Bir online oyun kurmak günümüzde çok kolay ama küçük çaplı olmak kaydıyla.
Paran varsa 10 kişilik standard bir ekibin olsun İKV tarzında çok çok rahat bir oyun kurabilirsin.Paran derkende 1-2 milyar yeterli bir bütçe.Tokiyo hotel denilen kişi 1 trilyon demiş.Ben hayatımda bir mmorpg'nin 1 trilyon olduğunu görmedim iyi sallamışsın..Normal Sp oyunlar ne diyeyim crysis.cod batman bunlar 1 trilyon olmuyorda.Mmorpgmi olacakdediğim gibi ben 3 kişiyle oyun kuranda gördüm web tabanlı olursada 100 tl bütçeyede kurabilirsin.Ve black'in dediği gibi c++ öğren kitaplara bak yayınları oku..
night da iii açıklamış yani 1 trilyona oyun oyun kurucuları bile 1 trilyonu yan yana görmemiştir be
crysis 2 cod bf3 falan baya satıyor ama rakamlar sanırım 1 milyon satış falandı(sanırım belki bir 0+ yada - dir
) yani 10 kişiyi bulmak kolay belki 20 kişilik bulursun herkezden 5 kişiye model ver dierine c den yerçeki yok o bu falan onları bilene ver dierleri oyun senaryosu cart curt yapsın 1 yılda bir oyun yaparsın belki 1 ayda ilk map biter 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)