BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Lan Olm Bak MERKÜRde bitek EVLAT dencek kişi varsa oda SENSİN kimsin lan sen beni o 3-5 tane YAKAMOZDAKİ BEYNİ YIKANMIŞLARAMı benzettin ?
olm berkti tmm sen ninjadaydın berkLe sen aynı evde yaşamıyormusun ? yaşıyorsun yanyana oynıorsunuz aynı evdesınız bi bağır susar küfür etme desen etmez sende madem okadar aile terbiyesi var.
sen ediyon ediyon etmedin mi lan ? senle o Şeref KÜFÜR ETMEDİNİZMİ MSN`de Şahitler var Burak. Afız. Sen Sütten CıKmıs AkKaşıkmısın ?

SANA TEKRAR DİYORUM: ancak sen evladım olursun. Senin Burda Bile Üsdüne qeLsem BAŞLaRsın Burda Küfür Etmeye

SENDEKİ BEYNİ KUŞA TAKSALAR KUŞ TERS UÇAR !

iyi forumlar.!
yok evladim aynı odadayiz da yanyana oynamıyoruz o odasında oynuyor müdahale etme konusuna gelince senin ettigin küfürleri ederken sen gece vakidide olsa sana ailen hiç terbiye vermedimi evladim yoksa kücükmüsün ailen yattikdan sonramı oynuyorsun oyunu? senin ettigin küfürler ne önce onlari acsana buraya konu sana bişi söliyim cok tepiniyorsun çulunu yirtrarsin tepinen ler öyle yaparlar biliyormusun? benim üstümemi geliceksin gel olm üstüme nere gelicen yazi yazmakdan baska ne yapabilirsin bi üyelikle yazar dier üyeliginle begenirsin sen bu kadarsin anca kendin yazar begenirsin kendini savunursun :) ben küfür etmem kolay kolay bunuda sok kafanının içine edersemde inkar etmem söylerim ettim diye anladınmı? bak altini çizerek söylüyorum EDERSEMDE KÜFÜR ETTİM DERİM anladınmı? SAklamam yani gizlemem etsemde ettim derim yeterince acik sanırsam? senden varya hiç bişi olmas sen bulundugun ortama zarar veren bi insansın bildigimiz zararli virüsler olur ya onlar gibi bişisin sen :)) zarar verdigini sanırsında kendine verirsin anca senin gibi geçimsiz her allahin günü kavga eden adammı var la surda oyun içindeki bayanlari rahatsiz eden daha neler neler saymakla bitmes :) gerçi ne mal oldugunda bellide neyse sadece önceki actigin konu kapandigi için söylemek istediklerimi sana burada siralamak istedim anladınsa sözlerimi anla :) ugrasmayamı calisicaksin buyur xBustersx senin çarin deilmidi zmanında hatirliyormusun? bi sabah kulede denk gelmiştik sana küfürler etmiştin bana sen neler yaptin be bi bilsen bi görebilsen geçmişinden bi ders alabilsen olm senin var ya o bes para etmez cigerini biliyorum size bambaskada ortam acmasalardi siz varya o berdinayla kalmiştiniz ortada gerçi kendinizi farkli tanıttınız yiyen yedi bu numarayi yemeyen de yemedi :D ben yemem sahsen senin palavralarini bes para etmez bi cigerin var neyse :)

Köşeye Sıkışınca Başladın İFTİRA ATMAYA ` KARALAMAYA dediklerin kim tanımam etmem ama dedıklerın sendne daha şerefli insanlardır buna eminim. VE TANIMAK DA ISDERIM. kim bilir size ne acılar bırakdıki böle onları anıyorsunuz:D
Ben nerdeyse 10 11 aydır bu oyundayım Birisi Çıksın Olm Kime Ne Demişim ETMİŞİM Koyun Buraya Bende Kendimden Utanayım. He diyim Bende Böleyim. Şimdi Şunu o Kuş Beynine İyi ce Sok BANA BENİM GİBİ KANITLA GEL KARŞIMA BENİM O DEDİKLERİNDEN BİRİ OLDUGUMU İSPATLA OYUNU ANINDA BIRAKCAM :) AMA İSPATLIYAMASSAN SEN BENİM ELİMİ ÖPECEKSİN BRİANN TMM I LAN YEGENIM

TEKRAR DİYORUM : SENDEKİ BEYNİ KUŞA TAKSALAR KUŞ TERS UÇAR !

iyi forumlar.
tanımıyormusun burnell de senin savascindi dimi zmanında bi gün unutmam biliyomusun zmanında samuelle o cara item aktarirken seni görmüştüm :) samuelden item aktardin o cara sonra geçtin onda oynadin madem senin deil Burnell? simdi neden Lykia loncasinda senin çarin olm bana yalan atma senin secerini bilirim ben :D ben köseye sıkısmam sıkıntı etme sen mekan geniş :) gayette rahatim ben kaçicak göcücek sakinicak yada gizli sakli iftira aticak birseyim yok benim hersey net sekilde görülür bilirsen bakmasini :)

yok evladim aynı odadayiz da yanyana oynamıyoruz o odasında oynuyor müdahale etme konusuna gelince senin ettigin küfürleri ederken sen gece vakidide olsa sana ailen hiç terbiye vermedimi evladim yoksa kücükmüsün ailen yattikdan sonramı oynuyorsun oyunu? senin ettigin küfürler ne önce onlari acsana buraya konu sana bişi söliyim cok tepiniyorsun çulunu yirtrarsin tepinen ler öyle yaparlar biliyormusun? benim üstümemi geliceksin gel olm üstüme nere gelicen yazi yazmakdan baska ne yapabilirsin bi üyelikle yazar dier üyeliginle begenirsin sen bu kadarsin anca kendin yazar begenirsin kendini savunursun :) ben küfür etmem kolay kolay bunuda sok kafanının içine edersemde inkar etmem söylerim ettim diye anladınmı? bak altini çizerek söylüyorum EDERSEMDE KÜFÜR ETTİM DERİM anladınmı? SAklamam yani gizlemem etsemde ettim derim yeterince acik sanırsam? senden varya hiç bişi olmas sen bulundugun ortama zarar veren bi insansın bildigimiz zararli virüsler olur ya onlar gibi bişisin sen :)) zarar verdigini sanırsında kendine verirsin anca senin gibi geçimsiz her allahin günü kavga eden adammı var la surda oyun içindeki bayanlari rahatsiz eden daha neler neler saymakla bitmes :) gerçi ne mal oldugunda bellide neyse sadece önceki actigin konu kapandigi için söylemek istediklerimi sana burada siralamak istedim anladınsa sözlerimi anla :) ugrasmayamı calisicaksin buyur xBustersx senin çarin deilmidi zmanında hatirliyormusun? bi sabah kulede denk gelmiştik sana küfürler etmiştin bana sen neler yaptin be bi bilsen bi görebilsen geçmişinden bi ders alabilsen olm senin var ya o bes para etmez cigerini biliyorum size bambaskada ortam acmasalardi siz varya o berdinayla kalmiştiniz ortada gerçi kendinizi farkli tanıttınız yiyen yedi bu numarayi yemeyen de yemedi :D ben yemem sahsen senin palavralarini bes para etmez bi cigerin var neyse :)

Lan Bukadar Yazıyı googledenmi alıyon :D:D:D

2.si Bana Evladım Diyecek Kadar Yetkiyi Sana Kim Verdi Asıl Sen Benim Evladımsın Bakıyomda Kuyruk Acısı Cekiyon Zora Gelince DESTAN yazıyon Linkini at bende yazayım :D:D:D
Senin Cigerinide Göriyorum Seninki 3 Kuruş Etmez. Lan Bana Kendinimi Anlatıorsun YAPMACIK Heralde Az ÇEKMİSİN ! Bu Arada OT LAZIMSA yolayayım ? :D:D
Harbi Diyom Artık Sana Cevapda Yazmıcam sadece sunu solıyorm

SEN BENİM OYUNCAĞIMSIN SEN OLMASAN BU OYUNDA NASI ZAMAN GECER :D:D

Bak olm Bana Bİ ADIM GELENE Ben 10 ADIM Giderim Bunu Herkezde Bilir ! ama senin gibilere de varya 2 yüzlü artık sen gerisini anlamışsındır ! BIRAK Bİ ADIM GİTMEYİ SENİN GİBİLERE Bİ TEKMEDE BEN VuRurum Milete Diyonda KÜFÜRBAZ diyorsun Sizin etiginiz ne lan ss ler orda adamın ne anası kalmış nede bacısı sende kendını akılandırmak ıcın ne yapcagını şaşırdın
KÜFÜRBAZ HAYDO Küfür Eden sensin sonrada berkin üsdüne edersin lan o agapiosda bile sen vardın lan bilmiyozmu sanıon KÜFÜRBAZ HAYDO..:D:D

UTANMASAN DERSİNKİ AGAPİOS SENSİN SEN ETTİN KÜFÜRLERİ Sen busun lan huyun bu lan senin evladım.;)

Son düzenleme:
bu konu uzar gider pasa :) en güzeli bu kamili kendi haline birakmak :) yaz yaz dur la samuel sen buralara oyun içindede yandaslarina karala beni istedigin adama istedigin kişilere benide karala loncamızda karala istedigin seyleri söyle hakkımızda atis serbes kafana göre takil sen seni kendi haline birakiyorm :) sana uycak olursak sabahi ederiz burada gekesiz laf kalabaligi seninki konu senin olsun kendin yaz begen sonra yan üyeliklerinden aç onlarlada yaz kendini savun kendin begen kafana göre takil varsa 2 3 yandasın onlarida cagir onlarda konussun burda tek kalma canınınz sıkılmas yorum yazma geregi duymuyorum seninde ne mal oldgunu biliyorum kendimide bildigim için o ekledigin sslerde küfürü edende ben olmadigim için içim rahat sıkıntı yok sen kafana göre takil burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri