Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
yoki
team a gel sene yaw sen yapıver aradim. bulamadım. kaç gündür diyorum gel gel
team a gel sene yaw sen yapıver aradim. bulamadım. kaç gündür diyorum gel gelO duyuru bölümünü falan değiştirmezseniz öyle kurdugunuz gibi bırakırsanız tabi normaldir. öyle kurulumunu 2 ftp'ye atmakla bitmez.Ben herşeyi yaptım düzenledim. oldu
ama sitra.com yönleniyor 1 zaman sonra ! kendi sayfasina yani adam kendi sayfasina göre yapmis :S
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bakin oldu ama :S sitra.com yönlendirmese.
bu kadar özentilik olur
tasarım sitra.us a ait , üst logo metin2pvpservers.com dan alıntı
başka nası tasarım alıntısı yapcan
kodlama zaten warez 
tasarım sitra.us a ait , üst logo metin2pvpservers.com dan alıntı
kodlama zaten warez 
Mesaj atın bilgileri yapalım.yokiteam a gel sene yaw sen yapıver aradim. bulamadım. kaç gündür diyorum gel gel
kodlamada hiçbir sorun yok tamamen çalışıyor siz ona bakınbu kadar özentilik olurtasarım sitra.us a ait , üst logo metin2pvpservers.com dan alıntı
kodlama zaten warez
![]()

kaç zamandır arananı biz paylaşıyoruz yine yaranamıyoruz çok biliyorsan kendin paylaşsaydın
yapamadıgınız şeyler hakkında boş polemik oluşturmayın. Emeğe saygınız olsun. Sizin gibi kendini bilmez Seviyesiz adamlar yüzünden burada paylaşım yapanlar bir süre sonra gidiyor. Forumun kalitesini düşürmeyin.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)