Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 Tanıtım Scripti V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

yoki :D team a gel sene yaw sen yapıver aradim. bulamadım. kaç gündür diyorum gel gel

Ben herşeyi yaptım düzenledim. oldu

ama sitra.com yönleniyor 1 zaman sonra ! kendi sayfasina yani adam kendi sayfasina göre yapmis :S
bakin oldu ama :S sitra.com yönlendirmese.
O duyuru bölümünü falan değiştirmezseniz öyle kurdugunuz gibi bırakırsanız tabi normaldir. öyle kurulumunu 2 ftp'ye atmakla bitmez.

bu kadar özentilik olur :D tasarım sitra.us a ait , üst logo metin2pvpservers.com dan alıntı :D başka nası tasarım alıntısı yapcan :D kodlama zaten warez :D

bu kadar özentilik olur :D tasarım sitra.us a ait , üst logo metin2pvpservers.com dan alıntı :D başka nası tasarım alıntısı yapcan :D kodlama zaten warez :D
kodlamada hiçbir sorun yok tamamen çalışıyor siz ona bakın;)
kaç zamandır arananı biz paylaşıyoruz yine yaranamıyoruz çok biliyorsan kendin paylaşsaydın;) yapamadıgınız şeyler hakkında boş polemik oluşturmayın. Emeğe saygınız olsun. Sizin gibi kendini bilmez Seviyesiz adamlar yüzünden burada paylaşım yapanlar bir süre sonra gidiyor. Forumun kalitesini düşürmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri