Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SmackdownVs Raw 2010 ps2 de wwe championship yaptırdım . İçlerinde ben yoktum aslında yene kişide acaip hileyle yendi ama... Tahminleri size bırakıyorum:ka19::ka19:
Kardeşim..
İyi söylüyorsunda..
Burası kişisel paylasım yeri değil..
1 , 2, 3, Kaç sefer söyleyeceğim..
Lütfen arkadaslar.
Bunu ö.m ile mesaj ile sohbet ederek paylasın.
Rica ediyorum lütfen.
MaLesef üzülerek kilitlemek zorundayım
[Bir paylasım yok.Bir bilgi yok.Bir kazancımızda yok buna göre kilitlenmesini uygun gördüm
Kiliti açmak isteyen ö.m ile bildirsin lütfen]
İyi söylüyorsunda..
Burası kişisel paylasım yeri değil..
1 , 2, 3, Kaç sefer söyleyeceğim..
Lütfen arkadaslar.
Bunu ö.m ile mesaj ile sohbet ederek paylasın.
Rica ediyorum lütfen.
MaLesef üzülerek kilitlemek zorundayım
[Bir paylasım yok.Bir bilgi yok.Bir kazancımızda yok buna göre kilitlenmesini uygun gördüm
Kiliti açmak isteyen ö.m ile bildirsin lütfen]ugur wwe kuralarında illaki bilgi vermesi diye bi kural yok ben göremiyorum burası eğlence bölümü eğlence adına ve amerikangüresi hakkında her türlü bilgi paylaşılanilbilir kanatimce konuyu açıyorum
ugur wwe kuralarında illaki bilgi vermesi diye bi kural yok ben göremiyorum burası eğlence bölümü eğlence adına ve amerikangüresi hakkında her türlü bilgi paylaşılanilbilir kanatimce konuyu açıyorum
Evet ama anket saçma sapan eskiden sizde yapıyordunuz kiltilenmesı bence hatalı degiL Eglence bölümü de ama Smackdown Raw Ecw Burası
Bu Zaten Bizi eglendırmedı kilitlenebilir 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)