Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
anlamadıgım nasil bu kadar saçma konulari böyle ardi ardina siraliyorsun gözümün önünde 3 afk çar var 3 nüde kesiyor sonra buraya konu açiyor bumu icraatin seninkomedi resmen ya
hani farkli bişi yapicak olsan vs at orada seninle vs atmak isteyenler oluyor hiç cevap bile verdigin yok onlara kesilicegini anliyorsun değilmi
yani gelemiyorsun vs atmak için biraz açtigin konular mantıklı olsun be gereksiz saçma ötesi konular açiyorsun gerçekten
gülüyorum sana sadece
![]()
[sıze="5"]afk oldugu içnmi bana saldırıyorlar orda ss lere ii bak bence biran tekken bi hiçsinizi be gülüm tek kalmayın cölde kızlar
[/sıze]

WS ATANLARA GEL DEDİM HERZAMAN EMİN OL İLK KESİSİMDE KILICLA BİDE 2 CİDE YOKLAR NEDEN ? CÖL ORTASINA GERİ ISINLANIP YANINDA OKCU YADA BASKA SURA CAGIRIYORLAR ÖNCE ADAM GİBİ WS ATMAYI ÖGRENSİNLER BENCE BURDA KONUSUOYSUNDA DOLDRMUSUN LONCAYA COCUKLARI HIRSIZLARI ANCA CENE BUNLAR
BİRAZ SANA AGIR OLDU AMA GERCEKLER ACIDIR..!
:ka19:
Son düzenleme:
yaw şimdi bnm briana ve yakamoza lafım yok onlara diyecek tek sözüm 15 tatilde çöle gelen bütün yakamozlular leydix e hırsız dediler okadar hırsız dedikden sonra nasıl aranıza aldınız ve sizide geçtim leydix nasıl geçiyo onu anlamıs deilim 15 gün boyunca sarılar bana hırsız diyecekde daha sonra sarılar çogaldı die o tarafa geçicem insanın yüzü kızarmalı 15 tatilde yakamozlular leydixle alay ediyoken şuan can ciger olmuslar valla anlasıılır gibi deil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)