Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cölden kareler :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenan1991777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Lan velet yeter açtıgın konular saçma sapan şeyleri konu açıyon hani klçla kesmssin ben nie yokum orda ?
Gel vs atalım lanetlisine ? Alırsan lanetliyi alrsın eğer alamazsan ben senden almycam hadi ?
Yerse atarsın :)

LAN SENIN NE OLDUGUN BELLİ COCUK HADİ UZA BAKALIM ORDA 3 SARI GLDINIZ SARIALR GİTTİ TEK KALDIN ÖLDÜN KILICLA :D HADİ YAVRUM 2 LE COCUKLARLA UGRASAMAM HELE HIRSIZLARLA HİÇ ESKİ İTEMN YOK DİYE KISKANMA LEYDİX :D UZA ABİSİ HADİ KIRITIK ATMAYI ÖGREN ÖNCE :D BEN 5 KIRTIK ATIYOM ADAM 1 2 :D ZUHAHA UZA VELET

:l03:

WS DİYİNCE 2 KIRITK YİYİNCE NEDEN TUR ATION PEKI YADA YANINDAKILER DALIYO SİZ BUSNUZ OLUM UFAKDAN 2 LE İTEM HIRSIZI
:l03: :l03: :m08: :D

:p
:cool:
;)

Son düzenleme:
LAN SENIN NE OLDUGUN BELLİ COCUK HADİ UZA BAKALIM ORDA 3 SARI GLDINIZ SARIALR GİTTİ TEK KALDIN ÖLDÜN KILICLA :D HADİ YAVRUM 2 LE COCUKLARLA UGRASAMAM HELE HIRSIZLARLA HİÇ ESKİ İTEMN YOK DİYE KISKANMA LEYDİX :D UZA ABİSİ HADİ KIRITIK ATMAYI ÖGREN ÖNCE :D BEN 5 KIRTIK ATIYOM ADAM 1 2 :D ZUHAHA UZA VELET

:l03:

WS DİYİNCE 2 KIRITK YİYİNCE NEDEN TUR ATION PEKI YADA YANINDAKILER DALIYO SİZ BUSNUZ OLUM UFAKDAN 2 LE İTEM HIRSIZI
:l03: :l03: :m08: :D

:cool:
;)

Olum sen benimle vs atmıyon ki :)
Vs diyorum basıyon bayraga ayakların blmem nerene vura vura kaçıyorsun. :D
Yalan mı ?
Hadi vs atalım kule önü ?
ch1 ch2 ch3 ch4 çöl orta ?
Ama sen atamazsın. :D
Bide herkesi kendin gibi kör sanma az küçük yaz. :D

Brian lanelisine deyince beğeniosan da lachesisle vs atıp yatınca neden vermedin seti ?
sibel teyzem çar çölde buyur gel atalim vs :) sen gelirmiydin forumlara yahu :) bak hele baya gelişme kaydetmişsin tesem benim ya :D vs vs diyorsunda çenen durmuyorki :) geçen gece ben girdigimde çarima sana özellikle çarimda takili olan savunmayi farkettirmek maksatli ok at dedim skil at dedim :) attiginda dedigin sözler şunlardi ful savunma takmişsin :) benim yaptigim savunmayi zor kesersin tesem :) bu konuyla o konu farklidir vs istersen buyur okcum acik çöldeyim gel bakalim :)

sibel teyzem çar çölde buyur gel atalim vs :) sen gelirmiydin forumlara yahu :) bak hele baya gelişme kaydetmişsin tesem benim ya :D vs vs diyorsunda çenen durmuyorki :) geçen gece ben girdigimde çarima sana özellikle çarimda takili olan savunmayi farkettirmek maksatli ok at dedim skil at dedim :) attiginda dedigin sözler şunlardi ful savunma takmişsin :) benim yaptigim savunmayi zor kesersin tesem :) bu konuyla o konu farklidir vs istersen buyur okcum acik çöldeyim gel bakalim :)

Atamaz ki:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri