Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
-> Tüm stadyumlara yeni çimler (daha belirgin çizgiler ve göze daha hoş gelen yeni renk)
-> Yeni Ve Türkçe Reklam Panoları
-> Yeni Kale Fike Şekili (üst kısmı daha dar brezilya ligi kadar olmasada elimden bukadarı geldi
)
-> Yeni Kale Fileleri (beğenilmeyen siyah filelerim yerine beyaz göze daha hoş gelen fileler)
-> Yeni Daha Beyaz Kale Direkleri
Hepsinin yapımı tamamen bana aittir . umarım beğenirsiniz arkadaşlar
Bunlarda Resimler
Çim resimi :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Çim resimi 2 :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Çim resimi 3 :
Yeni Kale Şekli Ve Yeni File 5 :
Kurulum :
Rardan çıkan tüm dosyaları , oyunun kurulu olduğu dizinde "kitserver" klasörü içerisindeki "img" klasörünün içerisindeki "dt07" klasörünün içine atıyoruz.
(eğer pesedit kullanıyorsanız kitserver\pesedit\img\dt07 nin içine atıyoruz)
yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar
konu güncel kalsın
Buda Link :
İstek Üzerine Eklenen Multiupload linki
:
Ekleme V1.1 :
evet clup boss , futbol yaşamı , master lig ve bal da ekranın sol üst kısmına tsc amblemini ekledim isteyen arkadaşlar kullanabilirler .
yine yapımı tamamen bana aittir
kurulum :
rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki "dt06.img" klasörünün içerisine atınız
buda resim :
ve link
:
Ufak Bir Ekleme Daha Profil Arka Planları :
oyunda profil oluşturma ekranındaki arkaplanlara birkaç tane yeni ekledim umarım beğenirsiniz
eklediğim her dosya gibi bununda tamamen yapımı bana aittir .
Kurulum :
evet rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki dt06.img klasörüne atıyorsunuz tamamdır
resimler:
Link :
Bir Ekleme Daha Giriş Ekranı TSC Logosu
evet biraz basit görünüyor ama paylaşmak istedim
ilerleyen günlerde göze daha hoş gelen versiyonunu ekleyeceğim
pes12 giriş ekranındaki konami yazısı yerine kendi yaptığım extreme yazısı ve sitemizdeki tsc logosunu birleştirip koydum .
yazının tasarımı bana aittir . yapımı ve upload da bana aittir .
Kurulum :
rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki "dt06.img" klasörüne atınız .
resim :
-> Yeni Ve Türkçe Reklam Panoları
-> Yeni Kale Fike Şekili (üst kısmı daha dar brezilya ligi kadar olmasada elimden bukadarı geldi
-> Yeni Kale Fileleri (beğenilmeyen siyah filelerim yerine beyaz göze daha hoş gelen fileler)
-> Yeni Daha Beyaz Kale Direkleri
Hepsinin yapımı tamamen bana aittir . umarım beğenirsiniz arkadaşlar
Bunlarda Resimler
Çim resimi :
Çim resimi 2 :
Çim resimi 3 :
Yeni Kale Şekli Ve Yeni File 5 :
Kurulum :
Rardan çıkan tüm dosyaları , oyunun kurulu olduğu dizinde "kitserver" klasörü içerisindeki "img" klasörünün içerisindeki "dt07" klasörünün içine atıyoruz.
(eğer pesedit kullanıyorsanız kitserver\pesedit\img\dt07 nin içine atıyoruz)
yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar
Buda Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İstek Üzerine Eklenen Multiupload linki
Ekleme V1.1 :
evet clup boss , futbol yaşamı , master lig ve bal da ekranın sol üst kısmına tsc amblemini ekledim isteyen arkadaşlar kullanabilirler .
yine yapımı tamamen bana aittir
kurulum :
rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki "dt06.img" klasörünün içerisine atınız
buda resim :
ve link
Ufak Bir Ekleme Daha Profil Arka Planları :
oyunda profil oluşturma ekranındaki arkaplanlara birkaç tane yeni ekledim umarım beğenirsiniz
Kurulum :
evet rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki dt06.img klasörüne atıyorsunuz tamamdır
resimler:
Link :
Bir Ekleme Daha Giriş Ekranı TSC Logosu
evet biraz basit görünüyor ama paylaşmak istedim
pes12 giriş ekranındaki konami yazısı yerine kendi yaptığım extreme yazısı ve sitemizdeki tsc logosunu birleştirip koydum .
yazının tasarımı bana aittir . yapımı ve upload da bana aittir .
Kurulum :
resim :
Link :
Ekleme : Taktik Ekranı Arkaplan
şuan için sadece biraz renk değişikliği yaptım ve tsc saydam logosunu ekledim
her zamanki gibi bana aittir
Resim :
Kurulum :
Link :
Ekleme :Yeni Antrenman Simgeleri
evet yaptığım yeni antrenman simgeleri umarım beğenirsiniz arkadaşlar
ilerleyen zamanlarda orta takviminde rengini değiştirip düzenleyeceğim
Resim :
Kurulum :
Link :
Ekleme : TSC Logolu ML Bal ve Clup Boss
Kısaca Football Life Yeni Oyun Oluşturma Seçenekleri
Kurulum :
resim :
Link :