kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Pes 2012 Esa Grafik Yaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

-> Tüm stadyumlara yeni çimler (daha belirgin çizgiler ve göze daha hoş gelen yeni renk)
-> Yeni Ve Türkçe Reklam Panoları
-> Yeni Kale Fike Şekili (üst kısmı daha dar brezilya ligi kadar olmasada elimden bukadarı geldi
001_smile.gif
)
-> Yeni Kale Fileleri (beğenilmeyen siyah filelerim yerine beyaz göze daha hoş gelen fileler)
-> Yeni Daha Beyaz Kale Direkleri

Hepsinin yapımı tamamen bana aittir . umarım beğenirsiniz arkadaşlar
001_smile.gif

Bunlarda Resimler

Çim resimi :
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
13220.jpg

Çim resimi 2 :
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
13235.jpg

Çim resimi 3 :
wol_error.gif
13248.jpg

Yeni Kale Şekli Ve Yeni File 5 :
wol_error.gif
13270.jpg

Kurulum :
Rardan çıkan tüm dosyaları , oyunun kurulu olduğu dizinde "kitserver" klasörü içerisindeki "img" klasörünün içerisindeki "dt07" klasörünün içine atıyoruz.
(eğer pesedit kullanıyorsanız kitserver\pesedit\img\dt07 nin içine atıyoruz)

yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar
001_smile.gif
konu güncel kalsın
001_smile.gif

Buda Link :

İstek Üzerine Eklenen Multiupload linki
001_smile.gif
:

Ekleme V1.1 :

evet clup boss , futbol yaşamı , master lig ve bal da ekranın sol üst kısmına tsc amblemini ekledim isteyen arkadaşlar kullanabilirler .
yine yapımı tamamen bana aittir
001_smile.gif

kurulum :
rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki "dt06.img" klasörünün içerisine atınız

buda resim :
wol_error.gif
10849.jpg

ve link
001_smile.gif
:

Ufak Bir Ekleme Daha Profil Arka Planları :

oyunda profil oluşturma ekranındaki arkaplanlara birkaç tane yeni ekledim umarım beğenirsiniz
001_smile.gif
eklediğim her dosya gibi bununda tamamen yapımı bana aittir .

Kurulum :
evet rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki dt06.img klasörüne atıyorsunuz tamamdır
001_smile.gif

resimler:

wol_error.gif
12659.jpg

wol_error.gif
12705.jpg

wol_error.gif
12724.jpg

wol_error.gif
12784.jpg

wol_error.gif
12799.jpg

Link :

Bir Ekleme Daha Giriş Ekranı TSC Logosu

evet biraz basit görünüyor ama paylaşmak istedim
001_smile.gif
ilerleyen günlerde göze daha hoş gelen versiyonunu ekleyeceğim
001_smile.gif

pes12 giriş ekranındaki konami yazısı yerine kendi yaptığım extreme yazısı ve sitemizdeki tsc logosunu birleştirip koydum .
yazının tasarımı bana aittir . yapımı ve upload da bana aittir .

Kurulum :
rardan çıkan dosyayı kitserveriniz içerisindeki "dt06.img" klasörüne atınız .

resim :
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.​
wol_error.gif
3624.jpg

Link :

Ekleme : Taktik Ekranı Arkaplan

şuan için sadece biraz renk değişikliği yaptım ve tsc saydam logosunu ekledim
001_smile.gif
ilerleyen zamanlarda oradaki çimleride değiştireceğim
001_smile.gif

her zamanki gibi bana aittir

Resim :
wol_error.gif
5081.jpg

Kurulum :

Link :

Ekleme :Yeni Antrenman Simgeleri

evet yaptığım yeni antrenman simgeleri umarım beğenirsiniz arkadaşlar
001_smile.gif
(antrenman simgeleri ve soldaki menünün rengini değiştirdim )
ilerleyen zamanlarda orta takviminde rengini değiştirip düzenleyeceğim

Resim :
wol_error.gif
8077.jpg

Kurulum :

Link :

Ekleme : TSC Logolu ML Bal ve Clup Boss

Kısaca Football Life Yeni Oyun Oluşturma Seçenekleri
001_smile.gif
yapımı ve upload da bana aittir .

Kurulum :

resim :
wol_error.gif
12600.jpg

wol_error.gif
12661.jpg

wol_error.gif
12670.jpg

Link :

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri