HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Son Günlerde Forumda Yayıldı.Bir Rep İçin Komik Duruma Düşüyorsunuz. Alttaki 2 Cümle Son Günlerde Sık Görülmeye başlandı.
Hayırlı Olsun Kardeşim. Hadi Bunu Kutlayalım
Sen Bana Rep ver Bende Sana Rep Vereyim.
Bu İki Cümle Forumda Yayılmaya başladı Post kasmak ve rep için bu kadar zorlamanıza gerek yok isteyen verir zaten. Size Tavsiyem bırakın bu ayakları Adam gibi mesaj yazın tebrik edin. Bu Saçma Sapan oyunlara gerek yok.Daha Çok Kendinizi Rezil Etmeye devam edersiniz.Adam İnternetim Bir Kere Hızlı İndirmiş Diyor Onu Paylaşıyor Siz Hayırlı Olsun Diyorsunuz. Ne Alaka ?
İyi Forumlar.
Hayırlı Olsun Kardeşim. Hadi Bunu Kutlayalım
Sen Bana Rep ver Bende Sana Rep Vereyim.
Bu İki Cümle Forumda Yayılmaya başladı Post kasmak ve rep için bu kadar zorlamanıza gerek yok isteyen verir zaten. Size Tavsiyem bırakın bu ayakları Adam gibi mesaj yazın tebrik edin. Bu Saçma Sapan oyunlara gerek yok.Daha Çok Kendinizi Rezil Etmeye devam edersiniz.Adam İnternetim Bir Kere Hızlı İndirmiş Diyor Onu Paylaşıyor Siz Hayırlı Olsun Diyorsunuz. Ne Alaka ?
İyi Forumlar.
Katılıyorum rep için sürekli konu açan hatta profil mesajı yada özel mesaj atanlarda var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)