Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Nerden VPS alabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoxMT2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

FoxMT2

Level 3
TM Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Bana VPS lazım ucuz ve kaliteli nerden bulabilirim

linux 1gb ddr3 | Cs Server kurulumu yapıcam !

ip satıcak ..

tamam işte en güvenilir nerden alabilirim :)

Birde sunu sormak istiyorum: VPS 3 ip 5 ip kurulurmu ?:o

Önerdiğim firma 64 GB Sunucu barındırıyorum..

Aylık 640 tL veriyorum bu dedicadete

webofisi.org teknik alt yapı olarak güvendiğiniz markaların en son teknoloji ürünlerinden amaca ve hizmete uygun olanlarını seçmektedir internet baglantısı alt yapımız gigabit hizmetlerle uyumlu olup, gerektiginde artırılmaya müsaittir. Türk telefom tarafından saglanan fiber bacagına direkt olarak erişim saglanmaktadır.
Yedekli Soğutma, yedekli UPS ve Jenaratör sistemleri ile 7/24 kesintisiz hizmet ve destek verecek şekilde 1250 server için dizayn edilmiş webofisi.org datacenter bu sektörün ihtiyaclarına sorunsuz bir şekilde cevap vermektedir..
Fiziki güvenliği sağlamak için iyi düşünülmüş kamera ve alarm sistemleri ile tüm altyapımız 7/24 kayıt altına alınmaktadır. kayıtlar dış locasyonlarda anlık olarak aynalanmaktadır. Datacenter girişleri kayıt altına alınıp raporlanmaktadır.

NETWORK BAĞLANTISI
Altyapımız bağımsız 2 ayrı fiberoptik kanal üzerinden Metro Ethernet omurgasına bağlıdır. Altyapımız toplam 10 Gbit Port kapasitesine sahip olup, 2 Gbit olan aktif hat kullanımı müşteri ihtiyaçlarına göre arttırılabilir. Network ve kablolama alt yapımız oluşabilecek manyetik alanlardan etkilenmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Metro ethernet şebekesi üzerinden BGP protokolü ile diğer ISP omurgalarına en hızlı şekilde iletişim kurulmaktadır.

SUNUCULAR
Hp ve IBM markaları ağırlıklı olmak üzere datacenterımızdaki donanımlar en iyi performansı sağlayacak şekilde seçilmektedir. Donanımsal arızalar müşterilerimizin sahip oldukları teknik destek paketlerinde belirtilen süre içerisinde giderilir

GÜVENLİK DUVARI
Network altyapımız; gelen saldırıları (DOS, DDOS, BOTNET gibi.) engellemek için Google, Msn, Yahoo gibi sektörde lider firmaların kullandığı CITRIX - NETSCALER cihazları ile korunmaktadır. Web optimizasyon, Caching, Loadbalancing gibi hizmetlerde opsiyonel olarak sunulmaktadır.

WEBOFİSİ.ORG

selamlar;
sana hocam cs barındırıcaksan xeon e5520 işlemci veririz
1 gb ram ve 5 adet ip adresini sabit fiyat Windows 50 TL'Den verebilirim
satis@bursasunucu.net

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri