emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Admin sen bak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutter262
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 374
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/mmomt2-online-market/1871514-a.html

http://www.turkmmo.com/mmomt2-online-market/1869604-eski-edit.html

BU 2 konu neden kilitleniyor anlamış değilim. kilitlemeyin artık herkez kendini özgürce ifade etmeli. ben adminden bi acıklama bekliyorum. ufkunprenses veya başka bir yönetici den değil. admin artık ilgilenirsen sevinicem.

Defalarca cevap verilmiş bir konuyu yeniden acarsan cvp almanı gerektirecek birsey olmaz marketteki editler suralar için gayet yeterli özel gunlerde ekledıgımız sura özel itemlerini aldıgında da bu sekılde sorun yaşamazsın aynı seyı defalarca tekrarlattrmayın lutfen konu kapandı

Kaldıki öyle arada uçurumda yok

Peki yeni itemler eklenmiyecekmi. ? savaşçılar için yeni kalkan geldi güçlü kritkli delici suralar için needen yok zekalı kritk li bir kalkan. adalet denilen bir şey yok. nasıl yok uçurum. :D sen oyuna hiç giriyor musun. adam 3 skill atıyor en fazla ...? ve özel günler derken 1 kere yılbaşında yaptınz ondada hp 3 k yerine 5 kyı pek değişen bişey yok. iç item koyun . ? zırh neden koyuyorsunuz. ?

Bak kendi azınla tufay düşüyorsun 3 skilde yatıyoruz diyorsun a benim zeki arkadasım ben markaete krıtıklı delıcılı vs vs kalkan eklersem sen 3 skılde yatarken 2 skilde yatmıs olmayacakmısn ? Bana oyuna giriyrmusun girmiyormusn muhabeti yapma sen metin2 nedir bilmezken biz efsunlarlar oynuyorduk Öyle sırıtarak bu işler olmuyor sen kendini düşünuyorsn biz herkesi düşünuyoruz. umarım anladın. markette yasam enerjılı zekalı kalkanda mevcut ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri