Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kestiniz adamları gören güler la... Kaç tane editli var ben hiç göremom....
Genç Ben Senın 50 100 Dediğin Şeyi Günlük HarcıyorumEski Bulsam Alırdım Sorun Olmazdı. Senlede Bir Yüzyüze Ticaret Yapaydıkda Bir Güzel Dövseydim Bütün Çarlarını Alsaydım Döve Döve Elinden
Ama Sende Nerde o ***
![]()
Şeref sen hiç susacanmı arkadaş az sus dinlen
Sen başkasının editleriyle böyle ses çıkarıyosun kendi editleriyle ses çıkarmıyosun
kendi editleriyle ses çıkar ozaman helal olsun sana derim
ama başkasının gücüyle gelip milete ansıl güçlü olduğunu gösterme
senin aslını nasıl oldugunu biz biliyoruz
sen sadece ya Muratın yada Berkin editleriyle böyle cesaretlisin
ama biz kendi emek verdiğimiz gücümüzle öğünüyoruz başkasınınkiyle değil
ve burda çene çalma
tmm kardeş sen en iyisisin
herkes kötü sen iy şimdi az sus motor soğusun dinlen az tmmı sonra devam edersin
Kızıl Ormanda Svaş Cıktı Ve Hepsi Yerde![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
Sonuç Ayaklarınızı Kıçınıza Vura Vura Kaçtınız![]()
lan sen konusmana hiç dikkat edemicenmhakaret yada küfür var her yazında suraya bak 10 yasındakı cocuk gibisin yazdıklarına dikkat et burada mahalladeki arkadaşların yok.
Son düzenleme:
biz ortada editli karakterle göremiyorz cölden umut kesildi artık 60 üstü 90 altı olan yerlerdemi takılıyosunuz sizede oralar yakısırdı
80 90 lwli keserk ss ekilip foruma konmaz 
80 90 lwli keserk ss ekilip foruma konmaz 
Genç Ben Senın 50 100 Dediğin Şeyi Günlük HarcıyorumEski Bulsam Alırdım Sorun Olmazdı. Senlede Bir Yüzyüze Ticaret Yapaydıkda Bir Güzel Dövseydim Bütün Çarlarını Alsaydım Döve Döve Elinden
Ama Sende Nerde o ***
![]()
ahahaha 50 100 dediğimizi günlük harcıyormuş. şantiyeci seni. hayatın yalan senin "daha 15 yaşındayım babam zengin ve beni yüklü miktarda 'okul' harçlığı veriyo ve ben de o okul harçlığını gidip oyuna harcıyorum. hayırlı bir evladım." sana daha çok yakışır bence. sallamadan önce az düşünmelisin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)