romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İcimde Kızıl Bir Gul Gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 44

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0000000188738-1.jpg

Gri kanatlı kuşlar, cığlık cığlığa martılar, beyaz kopuklere değerek gecip gidiyorlardı, tuzlu denize kanat vura vura. Minareleri kurşunkalemler gibi gokyuzune uzanan camilerin avlularında itişip kakışıyordu. Darıya uşuşen ak guvercinler. Kulaklarımda bir ses... Gozlerimin onunde tahtaları eskimiş panjurlarıyla cumbalı evler, yaşlı cınarlar ve bir ceviz ağacı.
Koparmış ipini eski kayıklar gibi yuzer kışın sabaha karşı ruzgarda tahta cumbalar ve bir sac mangalın kullerinde uyanır uykudan buyuk İstanbul'um.
İstanbul'da uyanmak istiyordum. İstanbul'la beraber uyanmak istiyordum ben de Nazım gibi.
Benim bulunduğum şehirde tepe yoktu. Mavi bir deniz yoktu. Rast peşrevi yoktu havada, Boğazici suları gibi akan... Bana doğduğum şehri cağrıştıran hicbir şey yoktu Londra'da. Sadece Nazım'ın dizeleri vardı elimde, beni şehrime ucuran.
İcimde Kızıl Bir Gul Gibi, usta bir yazarın ustası saydığı bir yazara odediği gonul borcu. Edebiyatının ve yaşamın surekliliğine ilişkin zarif bir metin...

Sayfa Sayısı: 118

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Everest Yayınları
Kitap Adı: İcimde Kızıl Bir Gul Gibi Yazar: Ayşe Kulin Yayınevi: Everest Yayınları İlk Baskı Yılı: 2005 Dil: Turkce Barkod: 9789752892590

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri