mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kızıl orman savaşı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheeKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

cellat110' Alıntı:
Jersen kendı resmını at kardes o resmdekı benm dıyormusn yalan dolan laflar bol sızde. Delıkanlı olsan mılletn annesıne kufr etmrzsn :)

Lan resul konuşma sen cocuksun daha kim ediyor cok iyi belli oluyor yan chara giripte

TRHellionTr
BiRTeKSeNn
TheKingERBER
ERBER
raelkings
Sonra forumdaki adı TheeKraL olan o cocuk

hepiniz küfürcü mafyası size dicek bişeyim yok ulan ınternet paranızı babanız ödüyor okul harçlığını babanız veriyor dahada şımarıyorsunuz sizin gibiler realde denk gelmiyor
Sözde resul bozuntusu izmire gelmişti ben gelmemişim ona öyle söyle YaKaMoZ a neler neler diyodu la bu resuL arkanızdan neler neler diyordu yakamoz o kadar acizki bile bile bu cocukları gene loncaya alıyor ya dicek bisi bulamıyorum gülüyorum sadece halinize :D :D :D

cellat110' Alıntı:
Baran Kanka Bu Satın Almıyor Dırek Calıyor :D TURKTELEKOM'un ful eskılernı caldı ama yne kesemıyor :D hahaha

Ulan cocuk resul sen daha büyüceksin abisi ne adamsın la bişi takmışınız soymak ha ha ha Baranamı güveniyon la o kim bende 200 tl versem en kral eskiyi alırım sonucta babası veriyor parasını çalışsın versin görürürm ben baran bozuntusu kendine fazla güvenme realde sesini cıkaramayanlar burada ötüyor nedense klavye cocukları
Resul unuttunmu kevseri hahaha

Kevser ismiyle edit alıyordun benden sonra vermeyince yalvarmayı kestin hatırlıyon demi 1 yıl önce kırmızıda o zaman yakamozdaki abilerin yoktu seni şişman tuvaletçi cocugu büyü hızlı edit için milletin arkasından konusuyorsun kabahat seninle tekrardan konusanlarda anlamıyorlar ama yapcak bısı yok seni yeğenim döverla tuvaletçinin oğlu :D

TheeKraL

Cok güvenenler cıktıkları yeri tersten gördüler söyleyim bak bu işler o işlere benzeme anladın sen haa diyorsan polat göster diye 2 dakikada yollarım cıktıgın yere :)

İstersen konuyu bildir ne yaparsan yap ama görmek marifettir her erkeğin doğal hakkıdır senin yakınında varken Ö.m at göndereyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri