- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar Bu 2 Hacki ben bulmadım ama aynı dosyada ve calısdıgına dair resimler ve ayrıntılı anlatım yapıcam
ID Manager : 1.İlk Önce ID Manager (HardwareID) i acıyoruz ve orda 2 seçenek gelecek ilk önce üsttekine tıklayın ve elitepwperse yönlendirdi ordan aşaya iniyoruz en aşada yazı yazmak için bir yer var oraya HardwareID deki code yi yazıyoruz ve kaydediyoruz ve simdi logout yapın yani kullanıcınızı kapatn kapatmazsanız her şey boşa gider 2. adım ID Manager (HardwareID)ı kapıyoruz ve tekrar açıyoruz ve alttaki kutuya tikliyoruz ve bize passwordumuzu verior onu bir yere kaydedin cünkü bir daha almak cok urastırır sonra ID Manager(Injector) açıyoruz 1-2 sn bekleyin sonra s4 e giriyoruz ve orda liste cıkıyor o listede altta password var oraya kaydetmeniz gereken sifreyi yazıyoruz ve listeden kendi itemimizi dönüstürüyoruz NOT:ENVANTERİNİZDE OLMAYAN İTEMİ DÖNÜŞTÜREMEZSİNİZ
2. Hackımıza gecioruz Adı: S4 hack By TeamHS4L Adiction Bu hackımızdada malesef sire istiyor ama ben bunun şifresini dosyaya attım merak edmeyin bu hacki aciyoruz ve s4e giriyoruz bu kadar basit
Windows7 ler hacki yönetici olarak çalıstırsın
Ben Gerekli olan her şeyi anlattım emege saygı rep vermenizi istemiyorum konu sabitlensin yeter
HACKLARI DOSYADAN CIKARMAZSANIZ CALISMAZ!!!
ÇALISTIGINA DAİR RESİM :
ARKADAŞLAR HER ŞEYİ KENDİM UPLOAD EDDİM BU İLK OLUOR UPLOADİMDA
ID Manager : 1.İlk Önce ID Manager (HardwareID) i acıyoruz ve orda 2 seçenek gelecek ilk önce üsttekine tıklayın ve elitepwperse yönlendirdi ordan aşaya iniyoruz en aşada yazı yazmak için bir yer var oraya HardwareID deki code yi yazıyoruz ve kaydediyoruz ve simdi logout yapın yani kullanıcınızı kapatn kapatmazsanız her şey boşa gider 2. adım ID Manager (HardwareID)ı kapıyoruz ve tekrar açıyoruz ve alttaki kutuya tikliyoruz ve bize passwordumuzu verior onu bir yere kaydedin cünkü bir daha almak cok urastırır sonra ID Manager(Injector) açıyoruz 1-2 sn bekleyin sonra s4 e giriyoruz ve orda liste cıkıyor o listede altta password var oraya kaydetmeniz gereken sifreyi yazıyoruz ve listeden kendi itemimizi dönüstürüyoruz NOT:ENVANTERİNİZDE OLMAYAN İTEMİ DÖNÜŞTÜREMEZSİNİZ
2. Hackımıza gecioruz Adı: S4 hack By TeamHS4L Adiction Bu hackımızdada malesef sire istiyor ama ben bunun şifresini dosyaya attım merak edmeyin bu hacki aciyoruz ve s4e giriyoruz bu kadar basit
Windows7 ler hacki yönetici olarak çalıstırsın
Ben Gerekli olan her şeyi anlattım emege saygı rep vermenizi istemiyorum konu sabitlensin yeter
HACKLARI DOSYADAN CIKARMAZSANIZ CALISMAZ!!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ÇALISTIGINA DAİR RESİM :
ARKADAŞLAR HER ŞEYİ KENDİM UPLOAD EDDİM BU İLK OLUOR UPLOADİMDA

- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bakicam çalişirsa +++rep 

- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çalışmasa buraya koymam 

- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sifre yook :S
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)