- Konular
- 26
- Online süresi
- 43m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aslında hack denmez buna sadce küçük bir oyun açığı quest te birkaç satır yazı eksikliği 
başlayalım önce hilemizi yapmak için bi progrm gerekmez sadece oynadığınız pvpde banka olması yeterlidir.yapacağımız şey çokta zor değil mantığı kavradıktan sonra bunu yapmak niye daha önce aklıma gelmedi bile diceksiniz
ilk olarak bankayı açıyoruz (npc yüzük her ne varsa işte) ve para yatır diyoruz
kritik nokta burası biz para yatırıcaz normalde envarterden para eksilir ama bize para gelcek yapmanız gereken envarterinize gelmesini istediğiniz parayı başına - koyarak yazmak örn: -100.000.000 yazarsanız 100m gelir
saçma diyenler için matematikte sıfırdan -1 çıkarırsanız sonuç 1 dir [[ 0-(-1)=1 ]] aynı mantık burdada var
ÇÖZÜME GELELİM:
öncelikle quest yazmaktan pek anlamadığımdan biraz sallama olucak burası ama
..
elimde server olmadığı için deneyemedim ama "whitelist" yada "blacklist" yaparak düzenleyebilirsiniz sanırım
yada queste yatırılabilecek rakam aralıklarını ekleyebilirsiniz
buda olmuyorsa banka questini silin geçin
--------------------------------------------------------------------------
başka bir yang açığıda eğer serverdeki npclerde 667m den yüksek fiyatta bişey satılıyor ise 100-500m paranız var iken yabancı köylere gidin ve o köyden itemi alın 1.5t ile 1.9t arası paranız olur ve item size gelir...
bunu çözümü itemi 666m den aşağı bir fiyata koymaktır
konular alıntı değildir ve daha önce hiç bi yerde görmedim 1. anlattığımın çözümünü bilmiyorum ama son seçenek mutlaka olucaktır
saygılar sevgiler...

başlayalım önce hilemizi yapmak için bi progrm gerekmez sadece oynadığınız pvpde banka olması yeterlidir.yapacağımız şey çokta zor değil mantığı kavradıktan sonra bunu yapmak niye daha önce aklıma gelmedi bile diceksiniz

ilk olarak bankayı açıyoruz (npc yüzük her ne varsa işte) ve para yatır diyoruz
kritik nokta burası biz para yatırıcaz normalde envarterden para eksilir ama bize para gelcek yapmanız gereken envarterinize gelmesini istediğiniz parayı başına - koyarak yazmak örn: -100.000.000 yazarsanız 100m gelir

saçma diyenler için matematikte sıfırdan -1 çıkarırsanız sonuç 1 dir [[ 0-(-1)=1 ]] aynı mantık burdada var

ÇÖZÜME GELELİM:
öncelikle quest yazmaktan pek anlamadığımdan biraz sallama olucak burası ama
..elimde server olmadığı için deneyemedim ama "whitelist" yada "blacklist" yaparak düzenleyebilirsiniz sanırım
yada queste yatırılabilecek rakam aralıklarını ekleyebilirsiniz
buda olmuyorsa banka questini silin geçin
--------------------------------------------------------------------------
başka bir yang açığıda eğer serverdeki npclerde 667m den yüksek fiyatta bişey satılıyor ise 100-500m paranız var iken yabancı köylere gidin ve o köyden itemi alın 1.5t ile 1.9t arası paranız olur ve item size gelir...
bunu çözümü itemi 666m den aşağı bir fiyata koymaktır

konular alıntı değildir ve daha önce hiç bi yerde görmedim 1. anlattığımın çözümünü bilmiyorum ama son seçenek mutlaka olucaktır
saygılar sevgiler...
Son düzenleme:
- Konular
- 45
- Online süresi
- 11s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
4 PWP DE DENEDİM 4ÜNDEDE OLMADI KARDESİM FAZLA SALLAMISSIN SANKİ .d
- Konular
- 26
- Online süresi
- 43m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
güncel
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)