Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm türkmmo halkı.Benim ufak bi sorum olcak,yakında alfa kapısının parçaları tamamlancak,kapıyı yapabilmem için geminin nasıl olması lazım?Ben gemimim özelliklerini yazayım siz değerlendirin.
SERVER :global amerika 4
Gemi türü:GOLİ
Diroit :6 flax 2 iris
Kalkan :ful bo2
Lazer :full lf3 +lf4( birtane)
Arge :8 arge
Hız : 8 9 tane var tam bilmiyom isterseniz 15 tane yaparım
başka unuttuğum bişey varmı bilmiyom pet im yok
beyler gemim yazdıklarıma benziyo biraz eksiğim var ama yakında böle olcak.Mesela 3 tane felen kalkan eksk 8 argeyede az kaldı yakında tamamlarım.
Saygılarımla ;
mustafa...
başka unuttuğum bişey varmı bilmiyom pet im yokbeyler gemim yazdıklarıma benziyo biraz eksiğim var ama yakında böle olcak.Mesela 3 tane felen kalkan eksk 8 argeyede az kaldı yakında tamamlarım.
Saygılarımla ;
mustafa...

Selamun aleyküm türkmmo halkı.Benim ufak bi sorum olcak,yakında alfa kapısının parçaları tamamlancak,kapıyı yapabilmem için geminin nasıl olması lazım?Ben gemimim özelliklerini yazayım siz değerlendirin.
başka unuttuğum bişey varmı bilmiyom pet im yok
beyler gemim yazdıklarıma benziyo biraz eksiğim var ama yakında böle olcak.Mesela 3 tane felen kalkan eksk 8 argeyede az kaldı yakında tamamlarım.
Saygılarımla ;
mustafa...![]()
Oynamayı Az Dahi Bilsen Bu Gemiyle Alfa Beta (Zeta) Yapabilirsin.!
abi harbiden yapabilirmiyim uzun zamandır oynuyomda hiç kapı yapmadım bu yeni hesaım önceki hesabım çalındı o yüzden uzun zamandır oynamıyodum yeniden başladım oynamaya.
abi harbiden yapabilirmiyim uzun zamandır oynuyomda hiç kapı yapmadım bu yeni hesaım önceki hesabım çalındı o yüzden uzun zamandır oynamıyodum yeniden başladım oynamaya.
Elbette yapabilirsin.
Ama biraz dikkat etmen lazim.
Girdiginde üstünde x2 x3 lazer olmalı çünkü sıkıstıgın an x2 x3'e donersın.
Şimdi'den tebrik ederim!

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)