bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

xCIMBOMx Noldu Gülüm ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bende bi ara atmak isterim hatta oyundaysan atalım ? :)

bende bi ara atmak isterim hatta oyundaysan atalım ? :)

Ahahah tek atma lan sakın hakkımı helal etmem :D

Kardeşim ben seni cözemedim ya . Adam efendi bir şekilde Ws atan var mı diye sormuş sende aynı şekilde ws atmak istemişsin efendi gibi atmışsınız ve bir taraf kaybetmiş bir taraf kazanmış . Adam sana gelipte kabadayılık yapmamış seni ezerim yenerim dememiş sen neden insanları kücük düsürmeye calısıp ego tatmin etmeye calısıyorsun ki ?

Nedir bu sendeki gösteriş merakı , ego tatmin etme merakı , insanlar tarafından ilgi görme merakı ? Her kestiginin videosunu buraya koyuyorsun adamın dedigi giibi taşı olmayabilir .

Cimbomu tanımam etmem seni bir kere banlatmıştım ordan hatırladım , ama milleti kücük düsürürek kendini birşey sanma . Efendi gibi oyna

Kardeşim ben seni cözemedim ya . Adam efendi bir şekilde Ws atan var mı diye sormuş sende aynı şekilde ws atmak istemişsin efendi gibi atmışsınız ve bir taraf kaybetmiş bir taraf kazanmış . Adam sana gelipte kabadayılık yapmamış seni ezerim yenerim dememiş sen neden insanları kücük düsürmeye calısıp ego tatmin etmeye calısıyorsun ki ?

Nedir bu sendeki gösteriş merakı , ego tatmin etme merakı , insanlar tarafından ilgi görme merakı ? Her kestiginin videosunu buraya koyuyorsun adamın dedigi giibi taşı olmayabilir .

Cimbomu tanımam etmem seni bir kere banlatmıştım ordan hatırladım , ama milleti kücük düsürürek kendini birşey sanma . Efendi gibi oyna

Adamı küçük düşürmüyorum. Yendim koydum ss ' sini. Evet haklısın bende gösteriş merakı , ego tatmin etme merakı , insanlar tarafından ilgi görme merakı var. Bu senin zoruna gidiyor belliki.

Ayrıca efendi gibi oynamıyorum. İstedigimi de yaparım ki bunları da sana sorucak kadar seviyemi düşürmedim.

Ayrıca kurallarda yendiginizin resimlerini koyamazsınız diye birşeymi var ? Yok !

O zaman adam akıllı dur ve sus . Bu konu seni ilgilendirmez.

Son düzenleme:

Tabi lan.

tek atamam la. atmamda zaten vs nin tadı olsun biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri