HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim , İtem sorun degil ben tekte yaparım ama siz bir süre takılın ben elbet karşınıza cıkarım sagım solum belli olmaz bilirsin![]()
Tugeyle geliriz , bursalı :m08:
Gelmezsen ? naparım ben adamı ??
Gelmezsen ? naparım ben adamı ??
Tamam , mesaj alındı
Döneriz döneriz uzun sürmez dayanamıyorum zaten
hayatında basarılar kardes hoşçakal kendıne ıyı bak
Teşekkür ederim 

Diger serverlara nazaran , daha sakin bir server oldu Jüpiter bizim için . Ama buraya kadarmış bu serverda . Başta T16 (Tugay) olmak üzere samimi oldugum bir çok arkadaşım bıraktıgı için benide oyun eskisi kadar sarmamaya başlamıştı . Zaten bırakmayı düsünüyordumda sanırım emin olmamakla beraber keyloger sonucu olsa gerek çarımda soyulmuş .
Eskiden olsa karalar baglardımda , artık umrum degilKim yaptıysada helali hoş olsun , sebebiyet verdi
Tartıştıgım , kalbini kırdıgım , kavga ettigim birçok kisiden özür diliyor , Jüpiter serverında başarılar diliyorum .
Saygılarımla
0neMiNuTe
Bırakmayı Bizde istemezdik ama şartlar malum
Emre Gibi biri hayatınzda olmalı şimdi övmeye kalkmayayım sonra sonunu getiremem ama insanlığı geldi son nokta o
Şuanlık Bıraktık,Geri Dönüş yolumuz açık ama o yola tekrar döner miyiz bilmiyorum