InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Oyunu Bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkür ederim , İtem sorun degil ben tekte yaparım ama siz bir süre takılın ben elbet karşınıza cıkarım sagım solum belli olmaz bilirsin :D

Tugeyle geliriz , bursalı :m08:

Gelmezsen ? naparım ben adamı ??

hayatında basarılar kardes hoşçakal kendıne ıyı bak

Diger serverlara nazaran , daha sakin bir server oldu Jüpiter bizim için . Ama buraya kadarmış bu serverda . Başta T16 (Tugay) olmak üzere samimi oldugum bir çok arkadaşım bıraktıgı için benide oyun eskisi kadar sarmamaya başlamıştı . Zaten bırakmayı düsünüyordumda sanırım emin olmamakla beraber keyloger sonucu olsa gerek çarımda soyulmuş .

Eskiden olsa karalar baglardımda , artık umrum degil :) Kim yaptıysada helali hoş olsun , sebebiyet verdi :) Tartıştıgım , kalbini kırdıgım , kavga ettigim birçok kisiden özür diliyor , Jüpiter serverında başarılar diliyorum .

Saygılarımla

0neMiNuTe

Bırakmayı Bizde istemezdik ama şartlar malum :D Emre Gibi biri hayatınzda olmalı şimdi övmeye kalkmayayım sonra sonunu getiremem ama insanlığı geldi son nokta o :D Şuanlık Bıraktık,Geri Dönüş yolumuz açık ama o yola tekrar döner miyiz bilmiyorum:rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri