HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uçan halıyla gezerken yakıtı bitti düştü öldüm.
Alttaki kitap
Alttaki kitap
Bir kış günü eve yorgun argın geldikten sonra sobanın sönecek olduğunu farkettim üşenip kovayı 0 dan doldurmak yerine üstüne kömür attım, yorgun olduğum için uyuya kaldım sobadan çıkan gazla zehirlenerek öldüm.
Alttaki : diş fırçası
Bir kış günü eve yorgun argın geldikten sonra sobanın sönecek olduğunu farkettim üşenip kovayı 0 dan doldurmak yerine üstüne kömür attım, yorgun olduğum için uyuya kaldım sobadan çıkan gazla zehirlenerek öldüm.
Klasik Türk ölümü her neyse.
Diş fırçasını bulunduğu yerden alıp dişlerimi fırçalayacaktım.Ayağım kaydı ve kafamı önce önümde ki aynaya vurdum.Ardından ayna kırıldı ve alnımı kesti kanı durdurmak için suya tutmak aklıma geldi.Suya tutmak için eğilirken ani hareket ettiğim için kafamı musluğa çarptım ve sersemleyip arkaya doğru düştüm.Düşerken jakuziye kafamı tekrar vurdum.Ambulansla hastaneye kaldırıldım ve hastanede alnımı dikmek için narkoz verdiler.Aşırı narkozdan öldüm.
Taş.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)