Vs teklifine yaşın kaç diye karşılık verenide gördüm ne diyim,tebessüm ettirem bir konuşma olmuş 

Arkadaş sana karşı afilli bir girişimde bulunduğunu felan sanıyor sanırım..
12 yaşında bir çocuk gelmiş 21 yaşındayım diye birşeyler söyleyecek bu konuşmanın devamında.Biliyorum bu senaryoyu.
12 yaşında bir çocuk gelmiş 21 yaşındayım diye birşeyler söyleyecek bu konuşmanın devamında.Biliyorum bu senaryoyu.
ee yani sonuç ? kardeş bi git allahını seversen sen eger bu adamı cocuk sanıosan onun seviesine inmicen eger onla muhattab olursan demekki sende bu konuşmaları seven birisin bu oyunda sadece savascı yok sura ninja şaman war onlarlada ws atıcaksın ve sen demıceksın ben saglamım mıllet sana tb kardeş cok saglamsın dıcek böle konuları açman yersiz marsdaki itemlerimi satmasam ws atardık senle ii tanıosun beni
ben ne dedim iyi oku keseyim kesileyim hiç sorun değil oyun sonuçta, ben hiç bi v.s teklifinide geri çevirmedim yeri gelir 90 lvl keser yeri gelir kesemez, bu oyunun gidişatına bağlıdır, sana konu açarken danışmadım kusura bakma, aç veya açma diye yorumda beklemedim, açık ve net değilmi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)