Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

işte bimilynin gerçek yüzü !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xwarior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

kes be sesini ben senmiym msn den eden benmiydm konuşuyorsun yan çar açıp küfür edende sizsiniz gördük 2 gün önce yan çarla gelip küfürleri yağdrıdn konuşuyorsun ben inkar etmem bana edilmedkce asla etmem sen kendine bi bak sonra başkalarına küfr ediyor de küfürbaz haydo !

bak olm sonunda kendinde diyon durduk yere kimse kimseye küfür etmez demek ki sen adama küfür etın oda karsılık verdı hak etmısnki etmıs oda varmı :eek:

kes sesini ben ona küfr de etmedm ben o kadar ve sen kadar aciz biri değilim

sus lan msn de etınız küfürlerı buraya koymayin senle o efendi mıs gibi gözuken murat dayim diyon ya olm neysenız o olun lan msn de baska oyunda baska biz ne derız biliyormusn ikiyüzlük veya mileti deyil kendini kandırmak olm biraz kendinız olun lan kendinız oyun icin kendinizi satmayin altı ustu adı ustunde oyun olm murat senın neyin la abi dayi diyon acaba sen öz dayinina dayi diyormusn çok merak etım ? ama burda item icin tanımadığın adama dayide dersın abide dersın senden suda beklenır kız kalekter olursun sevgilisi bile olursun murat tın item icin :eek:

sus lan msn de etınız küfürlerı buraya koymayin senle o efendi mıs gibi gözuken murat dayim diyon ya olm neysenız o olun lan msn de baska oyunda baska biz ne derız biliyormusn ikiyüzlük veya mileti deyil kendini kandırmak olm biraz kendinız olun lan kendinız oyun icin kendinizi satmayin altı ustu adı ustunde oyun olm murat senın neyin la abi dayi diyon acaba sen öz dayinina dayi diyormusn çok merak etım ? ama burda item icin tanımadığın adama dayide dersın abide dersın senden suda beklenır kız kalekter olursun sevgilisi bile olursun murat tın item icin :eek:

:ka19::ka19::ka19::ka19: takdir ediyorum seni NECATİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri