Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
işte yunus dediğimiz beygirin halini görün bu akdarda acizlik olnmaz ki yazıklar olsn lan sana aciz insan ana bacıya küfür etmek kolaymı lan böyle aciz insan..En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
kes be sesini ben senmiym msn den eden benmiydm konuşuyorsun yan çar açıp küfür edende sizsiniz gördük 2 gün önce yan çarla gelip küfürleri yağdrıdn konuşuyorsun ben inkar etmem bana edilmedkce asla etmem sen kendine bi bak sonra başkalarına küfr ediyor de küfürbaz haydo !
bak olm sonunda kendinde diyon durduk yere kimse kimseye küfür etmez demek ki sen adama küfür etın oda karsılık verdı hak etmısnki etmıs oda varmı
bu kadarda olmazkilan rael o 115 le gerçekçarıyla küfür edebilicek kadar adammışda senn 23 lwl çarla gelmen hangi adamlıgın hangi kitabına sıgıyo sölesene bi daha bide utanmadan ss leri çekip konu açmıs yazık ...
gelip de baban yaşındaki adamın ailesine dil uzatacak kadar seviye düşüren sendin. Hepsini fazlasıyla hakettin bence
Bu sözleri sana da ve yunus dediğin arkadaşına da yakıştıramıyorum.Arkadaşın küfür etmişse cezalandırılmalıdır..
arkadsım bilip bilmeden konusmayain bu realkıngs kadar küfür edenmı var ama doğru anca o yan carla eder veya msn de eder kim bilirki ne dedı ki o arkadsta artık dayanmayip karsılık vermıstır
lan realkings sen çok mu iyisın lan küfürbaz haydo bence ynus sana az etmıs bile lan sana rezil çölde bile yerde kalkmıyon anca bıdı bıdı ediyom kim bilir ne dedınde adamda kızdı soyledı en azında senın gibi 23 lv carla küfür etmiyor lan bıde cıkmıs buralara konu acıyom olm dinime küfür eden müslüman olsaaa
fazla cene yapma banlancaksa banlanır sengibiler her küfürü hak eder oyunda hadini bil etirtme kendıne küfür send eiyii biliyosun real li karıştırıyosun oyun olduhu unuutn okdar üstüme geldin ve o öszler azımdan cıkr herkesınde cıakr ama senıngibiler yüz sıfat nedır bilmez bide utanmadan konu acıyosun ac
sorun deil konunu yeri harkaret bölümü gereken işlemleri orda yaparlar ettim pişmand delim senıngibi lere ederim hak ediyosun
sorun deil konunu yeri harkaret bölümü gereken işlemleri orda yaparlar ettim pişmand delim senıngibi lere ederim hak ediyosun
gelip de baban yaşındaki adamın ailesine dil uzatacak kadar seviye düşüren sendin. Hepsini fazlasıyla hakettin bence
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.işte yunus dediğimiz beygirin halini görün bu akdarda acizlik olnmaz ki yazıklar olsn lan sana aciz insan ana bacıya küfür etmek kolaymı lan böyle aciz insan..
ADAMIN ACİZLIGNI BILMEM AMA SANA İİ KOYMUŞ YARASIN REAL:l03:AFİYET BAL ŞEKER OLSUN SEN GİBİ 23 LV LE ETMEMİŞYA HELAL OLSUN ADAMA İİ YIKAMIŞ YAGLAMIŞ ÇIKARANI :l03:
lan realkings sen çok mu iyisın lan küfürbaz haydo bence ynus sana az etmıs bile lan sana rezil çölde bile yerde kalkmıyon anca bıdı bıdı ediyom kim bilir ne dedınde adamda kızdı soyledı en azında senın gibi 23 lv carla küfür etmiyor lan bıde cıkmıs buralara konu acıyom olm dinime küfür eden müslüman olsaaa
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)