- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar İlk Önce Kendimi Tanıtayım, Adım Ahmet Sadık.
TurkMMO'da Yeni Değilim. Önceden kacma1 Nickini Kullanıyordum. Yani Anlayacağınız Bana Ezik Muamelesi Yapmayınız.
Arkadaşlar, Bir CrossFire TR Açabilirim. Yeterince Para Ve Kaynak Var. Yaklasık 12.500 $. Zengin Aile Çocuğu Değilim.
. Biriktirerek Yaptık. Aslında Ortaklık 3 Kişi. Bu Server Dosyaları İçin Server Hazır. 14 Tane Server Var. CrossFire NA'yı Araştırdım Sordum. GameBox'a Gittim Yok. Cevap Veren Yok. CrossFire EU'ya da Sordum Beni GameBox'a Yönelltiler. GameBox'a Mail Attım Fakat Onlar da Beni CrossFire NA'ya Yönlendirdiler. CopyRight'ların Hepsi Herhalde NA'ya Ait. Elinde CrossFire NA'ya Ait Dosyalar Bulunuyor İse Bana Bildirip Upload Edebilir misiniz. Ya da Link Verirseniz Sorun Yok. Arkadaşlar Lütfen Biraz Saygı. Gülmeyin ya da Dalga Geçmeyin. Ortak Olmak İsteyen Varsa da Beni Arayabilirler. Serverlar Yazın Açılacak. Çünkü Hala Sınav Dönemindeyim.8. Sınıf
. Daha Liseli Moduna Geçemedik.
. Evet Ortak Olmak İsteyen Var ise Yazın Bir Konu Daha Açacağım. Unutmayın Linkerin Ya Da Upload'ların Hepsi Legal Olmak Zorunda. Boşo Boşuna Ceza Yememk İstemem. Site Dahi Hazır Yani. Sadece Upload Kayıt Ve Türkçe'ye Çevirmek Kalacak. Yani Herşey Size Bağlı.
Toplam Üç Soru.
-CrossFire Server Dosyaları Elinde Olanlar Upload Edebilir mi?
-Upload Edemeyenler Link Atabilir mi?
-Ortak Olmak İsteyen Var mı? İsteyen Var ise Ad Soyad Yazsın. Yazın Onları Arayacağım.
TurkMMO'da Yeni Değilim. Önceden kacma1 Nickini Kullanıyordum. Yani Anlayacağınız Bana Ezik Muamelesi Yapmayınız.
Arkadaşlar, Bir CrossFire TR Açabilirim. Yeterince Para Ve Kaynak Var. Yaklasık 12.500 $. Zengin Aile Çocuğu Değilim.
. Biriktirerek Yaptık. Aslında Ortaklık 3 Kişi. Bu Server Dosyaları İçin Server Hazır. 14 Tane Server Var. CrossFire NA'yı Araştırdım Sordum. GameBox'a Gittim Yok. Cevap Veren Yok. CrossFire EU'ya da Sordum Beni GameBox'a Yönelltiler. GameBox'a Mail Attım Fakat Onlar da Beni CrossFire NA'ya Yönlendirdiler. CopyRight'ların Hepsi Herhalde NA'ya Ait. Elinde CrossFire NA'ya Ait Dosyalar Bulunuyor İse Bana Bildirip Upload Edebilir misiniz. Ya da Link Verirseniz Sorun Yok. Arkadaşlar Lütfen Biraz Saygı. Gülmeyin ya da Dalga Geçmeyin. Ortak Olmak İsteyen Varsa da Beni Arayabilirler. Serverlar Yazın Açılacak. Çünkü Hala Sınav Dönemindeyim.8. Sınıf
. Daha Liseli Moduna Geçemedik.
. Evet Ortak Olmak İsteyen Var ise Yazın Bir Konu Daha Açacağım. Unutmayın Linkerin Ya Da Upload'ların Hepsi Legal Olmak Zorunda. Boşo Boşuna Ceza Yememk İstemem. Site Dahi Hazır Yani. Sadece Upload Kayıt Ve Türkçe'ye Çevirmek Kalacak. Yani Herşey Size Bağlı.Toplam Üç Soru.
-CrossFire Server Dosyaları Elinde Olanlar Upload Edebilir mi?
-Upload Edemeyenler Link Atabilir mi?
-Ortak Olmak İsteyen Var mı? İsteyen Var ise Ad Soyad Yazsın. Yazın Onları Arayacağım.
- Konular
- 355
- Reaksiyon Skoru
- 568
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Arkadaşım CrossFire Server Dosyaları 14 server sahibinden başka kimsede yok -.-. Ayrıca bu CrossFire Turkey kurmak için yaşın biraz küçük. Ve bu serveri kurmak için inan gereğinden fazla işlem gerektirebilir 

- Konular
- 372
- Reaksiyon Skoru
- 1,293
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 147
- DevLira
- 0
Server dosyaları olsa senden önce bir çok kişi kurardı.
- Konular
- 169
- Reaksiyon Skoru
- 170
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aslında kurulsa iyi olurdu tüm türkiye ye yayılcak bizimkinler full edit olcak süper olurdu eğer böyle birşey olursa ben vArım 

- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Aynen yaşın biraz küçükmüş bide NeaL'a katılıyorum server dosyaları olsaydı çoktan kurulmuştu.Yaşın küçük dedim diye anlamada Türkiye'de kuracak ve ortak olacak çok kişi çıkar bence 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)