mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

CrossFire Server Dosyaları?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ControlMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

CrossFire TR Açılsın Mı?

• Evet Olsun.

• Ortak Bile Olabilirim.

• Yok Abi Uğraşma.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Doğru diyorsunuz beyler :( ama... Arkadaşım (İsmi lazım değil) Birçok PVP Kurdu Ve Sadece Legal olmadığından dolayı server'ı kapadı. Bir de Neden Olmasın ki CF Serverlar Epeyi bi artıyor ve bunu para ile aldıklarından eminim. Ben Sadece CopyRight lisansını Legal Olarak Parayla nasıl alabilirim? diye sordum. Bunu MPGH'da da gördüm. Çoğu Kişi Beni GameBOX'a Yöneltti. Lisansı da herhalde 4.200 $ kadardı. (Tabii yazdıklarına göre.) Eğer Bildiğiniz bir şey varsa da lütfen eksik etmeyin. (Düşüncem CF serverlarının artmasından dolayı. Nasıl Alınıyor Bu PVP ler?)

Doğru diyorsunuz beyler :( ama... Arkadaşım (İsmi lazım değil) Birçok PVP Kurdu Ve Sadece Legal olmadığından dolayı server'ı kapadı. Bir de Neden Olmasın ki CF Serverlar Epeyi bi artıyor ve bunu para ile aldıklarından eminim. Ben Sadece CopyRight lisansını Legal Olarak Parayla nasıl alabilirim? diye sordum. Bunu MPGH'da da gördüm. Çoğu Kişi Beni GameBOX'a Yöneltti. Lisansı da herhalde 4.200 $ kadardı. (Tabii yazdıklarına göre.) Eğer Bildiğiniz bir şey varsa da lütfen eksik etmeyin. (Düşüncem CF serverlarının artmasından dolayı. Nasıl Alınıyor Bu PVP ler?)

Ekle

bence boş işerle uğraşıyorsun sbs ye çalışmalısın server açılması gerekiryorsa 30-40 yaşında kendini bilen ve yatırım yapacak kadar parası ve imaknı olan birileri yapabilir

gm saidin 40 yaşında değil 30 falan var ayrıca o adamın konumu imkanları farklı o bir şirktte yöneyici gm fallenangel 50 yaşında yani z8 in esas sahibi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri