Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet ARkadaşlar Size Dreamland Mt2 yi Sunucağım Süper Bir Server BAşlıktada belirttiğim gibi site aşağıda serverde ek olarak silahçıda +9 dolunay +9 silahlar zırhçıda herhangi bir iteme herhangi bir ozellik ekleme kağıdı ekleme başarıısz olabilir satıcıda +5 taşlar 20 m
ama cesaret pelerini zırçıda 0 yang olduğu için 50 şer 50 şer 2 tne alın bir basım sonra bütün slotları kesin bakın bakalım kaç para oldu
ama server 1 e girilmiyo üyeliklerde kapatıldı sadece 2 karakter 1 hesap var oda gm
server 2 yi anlattım ben zaten server 1 de ilk başladığınızda kenarda görev olarak Dreamland Mt2 ye hoşgeldiniz diyor orada işte Npcler editlendi % 1000 yang % exp VE % 1000 drop fln diyo Devam a tıklayınca direk kahraman oluyorsunuz 11 lw zırhlı atınız oluyo,5lw oluyorsunuz ve 100 yang geliyo :m33: Yakında Düzenliyeceğim bu konuyu resimde ekliyeceğim ancak eklemeyi bilmiyorum
Neyse Eğer Dreamland Mt2 de çok paranı olursa para istemem repde istemem ( rep verebilirsini bir zahmet
) +0 tanrı +0 altıntas +0 celik yada kraliyet isterim ( savasci :m08: ) yada muharabe yada sirius vb
eğer işinize yaradıysa repi eksik etmeyin edersenizde haram olsun öm atabilirsiniz her gün turkmmo ya giriyorum...
w w w.d r e a m l a n d.w e b.t r.t c
20 Mesaım yoktu boşlukları silin
ama cesaret pelerini zırçıda 0 yang olduğu için 50 şer 50 şer 2 tne alın bir basım sonra bütün slotları kesin bakın bakalım kaç para oldu
ama server 1 e girilmiyo üyeliklerde kapatıldı sadece 2 karakter 1 hesap var oda gm
server 2 yi anlattım ben zaten server 1 de ilk başladığınızda kenarda görev olarak Dreamland Mt2 ye hoşgeldiniz diyor orada işte Npcler editlendi % 1000 yang % exp VE % 1000 drop fln diyo Devam a tıklayınca direk kahraman oluyorsunuz 11 lw zırhlı atınız oluyo,5lw oluyorsunuz ve 100 yang geliyo :m33: Yakında Düzenliyeceğim bu konuyu resimde ekliyeceğim ancak eklemeyi bilmiyorum
Neyse Eğer Dreamland Mt2 de çok paranı olursa para istemem repde istemem ( rep verebilirsini bir zahmet
) +0 tanrı +0 altıntas +0 celik yada kraliyet isterim ( savasci :m08: ) yada muharabe yada sirius vb
eğer işinize yaradıysa repi eksik etmeyin edersenizde haram olsun öm atabilirsiniz her gün turkmmo ya giriyorum...w w w.d r e a m l a n d.w e b.t r.t c
20 Mesaım yoktu boşlukları silin

Yorumlarınız Ve Replerinizi Bekliyorum Alıntı Değildir Kendi Yapımımdır Başka Sitelere Bakabilirsiniz...
+ Rep Vermeye Haram Olsun Üstteki Anketede Oy Vermeyi Unutmayın
+ Rep Vermeye Haram Olsun Üstteki Anketede Oy Vermeyi Unutmayın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)