- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar dün gece mutlu mesut Wolfteam, Metin2 falan oynuyodum. Sonra bi arkadaşım bana Siyanür diye bişey gönderdi Wolfteam hilesidir dedi ben de kabul ettim. Sonra onu kurdum bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyomuş başlattım ve o andan beri sürekli açar açmaz takılıyor. Bir kere daha mouse tıkladığımda ise kasadan çığlık gibi iğrenç bi ses geliyo. Güvenli modda girdim fazla programları sildim siyanürü de sildim başlangıçta gereksiz açılan şeyleri sildim falan yine de olmadı bi tavsiyeniz falan var mı ya fanı bilgisayarın içini falan vakumladım yetmedi saç kurutma makinası ile temizledim şimdi güvenli moddan girebiliyorum açıkçası bilgisayarın içindeki parçalardan da pek anlamıyorum olmadı yarın format atıcam ama formatsız bi çözümü falan varsa lütfen söyler misiniz? yardım eden herkese rep vericem arkadaşlar lütfen
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim.Bende de böyle olmuştu.Sana söyleyeceğim şeyleri yap.
1.)Combofix'i indir.Güvenli Moda gir.Combofixe tıkla.O zararlı yazılımları silecektir.
2.)AVG Anti-Virus indir.Hem ücretsiz hemde türkçe.Güzelce bir tarat.
3.)Advanced System Care programını indir.Hem ücretsiz hem de türkçedir.Onunla da "Derin Tarama" yap.
Benden bu kadar.Eğer Hiçbiri olmadıysa format at.Formatlada düzelmiyorsa sana en son yap dediğim şey harddiskini sıfırla.
Not.: Bunları "Güvenli Mod"da yap.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
1.)Combofix'i indir.Güvenli Moda gir.Combofixe tıkla.O zararlı yazılımları silecektir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
3.)Advanced System Care programını indir.Hem ücretsiz hem de türkçedir.Onunla da "Derin Tarama" yap.
Benden bu kadar.Eğer Hiçbiri olmadıysa format at.Formatlada düzelmiyorsa sana en son yap dediğim şey harddiskini sıfırla.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim.Bende de böyle olmuştu.Sana söyleyeceğim şeyleri yap.
Çok teşekkürler kardeşim denicem. Repini verdim :ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)