onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acill Yardm Pc'den Mi Modemden Mi ?????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RazieLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

RazieLL

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Cs 1.6 Sw Kurmak İçin Port Açıyordum Siteye Girdim Sorun Yoktu Port Yönlendirmeyi Açtım Halen Sorun Yoktu Yoktu Önceden yazdıgım Portları Sildim Ve Yenisini Eklemek İçin Yeni ye Tıkladım ve Yanlış yere Basmış Olmalıyımki Modem Birden reset Attı Ne Olduğunu Anlamamıştım.

Sonra Tekrar Denedim ve Nat > Port Yönlendirmeye TIkladıgım An Modem Kendini Resetliyoo Yardım Edene +r3p !!!! :(

Modemimmi Markasi AirTies Air6372

benim eski modem o kötü modemler bunun için 192.168.2.1 adresine gideceksin şifreyi boş bırakıp gir sorada müşteri hizmetlerine danış yardımcı olurlar yardımcı olduysam +r3p pls

arkada modemi resetlemen için bir tuş var kuçuk bir tane ordan modemi fabrika ayarlarına döndr sorun kalmaz

Son düzenleme:
evet ama tuş yok bir delik war ona çunuk sok sorada 192.168.2.1 adresine gidip müşteri hizmetlerinden destek al resetten sonra internet gelmez werdiğim adrese gidipmüşteri hizmetlerinden desetek al kardesim

Evet Destek Aldım Musteri Hizmetlilerinden Düzeldi :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri