R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

[JÜPİTER E ŞİİR ]Yetiş ya burag nirdesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan paris35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

sağolun canlarım :D

Su konuyu neden hala hortlatma çabasındasınız anlamıyorum ....

Adamın biri geliyor , kuyruk acısı cektigi insanlara laf atıyor . Kendini ve arkadaşlarını övmek , sw'de tanınmak icin bir popülerite sahibi ollmak icin , bir fame (ünlü) olmak icin burada saçma sapan kafiyesiz kendisi gibi 5 para etmez bir şiir yazmış :) . Kendini görmüyor, hiç bir kanıt yok ama yok T16 hileyle felan kastı diye ve o çar Tugay'ın çar hala açık ?

Resmen kim kuyruguna basmışsa gelip iftira atıp aklınca ezmişin . Sırf kendi egonu tatmin edeysin diye bir konu açmışsın yani olay bundan ibaret .

Neydi adın laklak mı ne ? Nickinle uyuştugun tek konu Mahalle kadınları gibi laklak yapıyorsun . Oyunda bulundugun sürecede bir hiçtin , hala oynuyorsan yine bir hiçsin . Bunu unutma . Varsa bir derdinde kız gibi aglıcagına forum köselerinde gel oyunda halledelim . Benim arkadaşlarımada kimse saçma sapan laf atıp iftiralarda bulunamaz hele ki sw de bir ünlü olmak icin bunu yapıyorsa hiç olamaz

DiXii Pm at :D

ben bıraktığımda 84 lvldin ruhsuzu basmak için pra arıyordun köyde 1 2 bir hiçdin diyonda videolar bölümünde benden başka savaş videosu atan kim var :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri