Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sağolun canlarım 

Su konuyu neden hala hortlatma çabasındasınız anlamıyorum ....
Adamın biri geliyor , kuyruk acısı cektigi insanlara laf atıyor . Kendini ve arkadaşlarını övmek , sw'de tanınmak icin bir popülerite sahibi ollmak icin , bir fame (ünlü) olmak icin burada saçma sapan kafiyesiz kendisi gibi 5 para etmez bir şiir yazmış
. Kendini görmüyor, hiç bir kanıt yok ama yok T16 hileyle felan kastı diye ve o çar Tugay'ın çar hala açık ?
Resmen kim kuyruguna basmışsa gelip iftira atıp aklınca ezmişin . Sırf kendi egonu tatmin edeysin diye bir konu açmışsın yani olay bundan ibaret .
Neydi adın laklak mı ne ? Nickinle uyuştugun tek konu Mahalle kadınları gibi laklak yapıyorsun . Oyunda bulundugun sürecede bir hiçtin , hala oynuyorsan yine bir hiçsin . Bunu unutma . Varsa bir derdinde kız gibi aglıcagına forum köselerinde gel oyunda halledelim . Benim arkadaşlarımada kimse saçma sapan laf atıp iftiralarda bulunamaz hele ki sw de bir ünlü olmak icin bunu yapıyorsa hiç olamaz
DiXii Pm at
Adamın biri geliyor , kuyruk acısı cektigi insanlara laf atıyor . Kendini ve arkadaşlarını övmek , sw'de tanınmak icin bir popülerite sahibi ollmak icin , bir fame (ünlü) olmak icin burada saçma sapan kafiyesiz kendisi gibi 5 para etmez bir şiir yazmış
. Kendini görmüyor, hiç bir kanıt yok ama yok T16 hileyle felan kastı diye ve o çar Tugay'ın çar hala açık ? Resmen kim kuyruguna basmışsa gelip iftira atıp aklınca ezmişin . Sırf kendi egonu tatmin edeysin diye bir konu açmışsın yani olay bundan ibaret .
Neydi adın laklak mı ne ? Nickinle uyuştugun tek konu Mahalle kadınları gibi laklak yapıyorsun . Oyunda bulundugun sürecede bir hiçtin , hala oynuyorsan yine bir hiçsin . Bunu unutma . Varsa bir derdinde kız gibi aglıcagına forum köselerinde gel oyunda halledelim . Benim arkadaşlarımada kimse saçma sapan laf atıp iftiralarda bulunamaz hele ki sw de bir ünlü olmak icin bunu yapıyorsa hiç olamaz
DiXii Pm at
ben bıraktığımda 84 lvldin ruhsuzu basmak için pra arıyordun köyde 1 2 bir hiçdin diyonda videolar bölümünde benden başka savaş videosu atan kim var 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)