- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadasım ben ne lak lakı tanıorum ne seni ama emin olabilirsin tugay burak vs vs benim oyundaki en ii arkadaslarımdı ve kimin ne yaptıgını ii biliorum hatta bana teklif ettiler ancak ben kabul etmedim ve bunun yüzünden marsda benım ismimi hırsıza cıkardı 2 si sen gel onları bana sor banaa ..Genelde kendi bayragınızı , kendi carınızı , kendi loncanızı , kendi lonca üyelerinizi öven , metheden ego tatmin edilmek için hazırlanmış bir şiir .
Düsman bayrakların oyuncularına ise karalama kampanyalarını içeren bir şiir . Kanıtınız varsa T16'ının hile kullandııgına dair görsel , foruma koyarsanız sevinirim aksi takdirde bende sizin gibi söylüyorum kanıtım delilim yok ;
xLakLak hileyle kasmıştır , hileyle boss kesmiştir ...
- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
bence büyütülecek bi konu degil güzel de olmuş ama aşagılayıcı biraz
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
arkadasım ben ne lak lakı tanıorum ne seni ama emin olabilirsin tugay burak vs vs benim oyundaki en ii arkadaslarımdı ve kimin ne yaptıgını ii biliorum hatta bana teklif ettiler ancak ben kabul etmedim ve bunun yüzünden marsda benım ismimi hırsıza cıkardı 2 si sen gel onları bana sor banaa ..
Bende seni tanımıyorum ama emin oldugum tek nokta tugayı senden önce tanıyorum senden iyi tanıyorum bundan emin ol . Tugay kimsenin adını hırsıza cıkarmakla ugraşmaz güzel kardeşim söver geçer allaha havale etmezde söver geçer yani cünkü o itemlerin aynısını yine yapar kimseyle ugraşmaz tugay .
Sen hile kullanmadın diye tugayda kimseye hırsız muamelesi yapmaz benim demek istedigim öyle olsa bile konuyu açan arkadaşın veya senin görsel hiç bir deliliniz yokken insanlara iftira atmanız yanlıştır . Kanıtınız varsa koyun hep beraber karar verelim ama bunun dıısındaki demeçleriniz son derece yersiz ve gereksiz .
Şiiri okursan zaten baştan başa anlarsın adam egosunu tatmin etsin gösteriş olsun diye şiir yapmış böyle şey mi var resmen aşagılıyor milleti . Kimseyi karalamasın kimse . Kanıt varsa koysun .
- Konular
- 138
- Reaksiyon Skoru
- 95
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Genelde kendi bayragınızı , kendi carınızı , kendi loncanızı , kendi lonca üyelerinizi öven , metheden ego tatmin edilmek için hazırlanmış bir şiir .
Düsman bayrakların oyuncularına ise karalama kampanyalarını içeren bir şiir . Kanıtınız varsa T16'ının hile kullandııgına dair görsel , foruma koyarsanız sevinirim aksi takdirde bende sizin gibi söylüyorum kanıtım delilim yok ;
xLakLak hileyle kasmıştır , hileyle boss kesmiştir ...
:ka19::ka19:
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
herşeyin bir zamanı wardır kardeşim dogru olan herşeyi ortaya çıkarmak deil dogru zamanı bekliyip dogru yerde hareket etmek oda gelicek etme sürgünde ii kasior tugay devam nice 110 laraBende seni tanımıyorum ama emin oldugum tek nokta tugayı senden önce tanıyorum senden iyi tanıyorum bundan emin ol . Tugay kimsenin adını hırsıza cıkarmakla ugraşmaz güzel kardeşim söver geçer allaha havale etmezde söver geçer yani cünkü o itemlerin aynısını yine yapar kimseyle ugraşmaz tugay .
Sen hile kullanmadın diye tugayda kimseye hırsız muamelesi yapmaz benim demek istedigim öyle olsa bile konuyu açan arkadaşın veya senin görsel hiç bir deliliniz yokken insanlara iftira atmanız yanlıştır . Kanıtınız varsa koyun hep beraber karar verelim ama bunun dıısındaki demeçleriniz son derece yersiz ve gereksiz .
Şiiri okursan zaten baştan başa anlarsın adam egosunu tatmin etsin gösteriş olsun diye şiir yapmış böyle şey mi var resmen aşagılıyor milleti . Kimseyi karalamasın kimse . Kanıt varsa koysun . herşeyin bir zamanı wardır kardeşim dogru olan herşeyi ortaya çıkarmak deil dogru zamanı bekliyip dogru yerde hareket etmek oda gelicek etme sürgünde ii kasior tugay devam nice 110 lara![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)