Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Aynen Durduk yere ne hakınız var banlamaya
ben 2 seneyı geçik oynuyorum bu oyunu
senden ilk defa böyle bişey gördüm
sayın admin buna bişey demedi sen gelmiş hakaret diyosun olacak işmi sayın yönetici?????
Taraf tutmanla bizim hakımızı yıyosun ama biz hakımızı yedirmeyız
Sayın Yönetici Geçen Gece Çöle geldi Şeref efendiye bişeler dedi gitti
50 kişiye yaklaşı banlıyacakmış forumda imza hakaretimiyşe neymişte
azcık dürist ol
Sende Sucsuz Yere Ceza Alıyorsan Rütbebe mi Alınsın

tafaf tuttuğu yok bu 1 infazcı kurt nasl moderatörsn sen mavilerden yana taraf tutuyorsun unthinkinq desen öyle maviden çıkma taraf tutyor bu oyunda yöneticlerden hepsi taraf tutyr mavilerden hpsideBurda Polemik Yaratacak Bişey Goremıorum Tebrikler Tşkler ne var bunda ?
tmm bilioz senın yakamozlu oldugunu ama bukadarda taraf tutma.
ewet görioz forumda biz bişi demeden HEMEN banlarsınız bahanede neymiş imza Hakaretiymiş..
Ama Biraz Adaletli olursan sevınırız.
Bizde Para verıp oynıoz oyunu.
Sizin Göreviniz TARAF tutmadan buraları yonetmek
iyi forumlar
Son düzenleme:
tafaf tuttuğu yok bu 1 infazcı kurt nasl moderatörsn sen amvilerden yana taraf tutuyorsun unthinkinq desen öyle amviden çıkma taraf tutyor bu oyunda yöneticlerden hepsi taraf tutyr mavilerden hpside
Senınle Polemige gırmem uslubum degıldır
Burda herkez gorevını yapıyor ve bı ustun rutbelıyle nasıl konuscagını ogrenmenı tafsıye ederım yoksa sende herkez gıbı uyarı cezası alıcaksın ozmn herkez taraf tutuyor herkez bıraksın gorevını sonra emınım Gm adam da hile gm adam dc gm adam kufur edıyor foruma koyuyorum ılgenmıyorsunuz
biraz mantıksal yorumlarda bulun.iyi forumlar.
Ben değil Necati imza hakaretinden dolayı ban yemişSende Sucsuz Yere Ceza Alıyorsan Rütbebe mi Alınsın![]()
Suçsuz yere bizi banlatan yok

Ben değil Necati imza hakaretinden dolayı ban yemiş
Suçsuz yere bizi banlatan yok![]()
İmza Uygun gorulmeyen imzaysa ceza Alır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)