Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

J3rendan WS realkings = 5-3 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 821
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

BEN BU REALKİNGSİ KACKERE KESCEM İNSAF YA Adam 5-1 yenilior daha gel rovans yapalım dedı :D bakın 5-3 yıne ;)

NOT: Yenilen Pehliven Güreşe Doymazmış ;)

Yorumlar Sizin ;)

26lrl.jpg

26ls9.jpg

26lsq.jpg

26lsz.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

1. Forumda veya oyunda kimse haksız yere ban yemez. Gayet adaletli ve eşit davranıyoruz. Kimsenin burda haksızlık yaptığı yok.
2. Adminin sizin ws konularınızla ilgilenicek vakti yok ki bizleri görevlendirmiş de biz ilgileniyoruz.
3. Olarak şu Merkür Resimleri bölümüne girip bakar mısınız? Ben belki 100 e yakın yorum sildim polemik yaptığınız için. Konuda polemik var deyip kilitleyip geçmesini, polemik yaratanları da uyarmak değil de forumda huzur bozuyorlar diyerek tamamen de banlamasını da biliriz. Ben gene de konularınızda mesajları tek tek okuyup gereken kişilere gereken cezayı veriyorum. Uyarıyorum konularınızı kilitlemek istemediğim için.
Diğer anlattığım yol inanın benim işime daha çok gelir. Oyunculara değer verip sizin sıkıntılarına yardım etmek istediğimiz için mi bu kadar çok saçmalıyıp iftira atıyorsunuz? 1 yıldır Merkürde GM olarak görev yapıyorum. Ve serverin çok eski oyuncularından sayılabilirim. Daha önce de lonca kavgaları vardı bunun olması gayet normal birşey fakat ben sizler gibi (buna sarılar maviler dahil) her attığı düelloyu foruma atan, birbirlerinin açıklarını arayan, düello yapa yapa itemlerini ezberlemiş bir grup daha görmedim.
Yeter artık gerçekten biz konularınızda sizleri uyarmaktan bıktık siz aynı şeyleri defalarca yapmaktan bıkmadınız.
Olmadık şekilde herkese de saldırıyorsunuz. Ss alıp farklı şekillerde yansıtıyorsunuz.
İşin garip tarafı karşılıklı birbirinizi eleştirirken eleştirdiğiniz hataları kendiniz yapıyorsunuz.
Rica Ediyorum Forumda Artık Polemik Yapmayın.
tafaf tuttuğu yok bu 1 infazcı kurt nasl moderatörsn sen amvilerden yana taraf tutuyorsun unthinkinq desen öyle amviden çıkma taraf tutyor bu oyunda yöneticlerden hepsi taraf tutyr mavilerden hpside

Senınle Polemige gırmem uslubum degıldır

Burda herkez gorevını yapıyor ve bı ustun rutbelıyle nasıl konuscagını ogrenmenı tafsıye ederım yoksa sende herkez gıbı uyarı cezası alıcaksın ozmn herkez taraf tutuyor herkez bıraksın gorevını sonra emınım Gm adam da hile gm adam dc gm adam kufur edıyor foruma koyuyorum ılgenmıyorsunuz :) biraz mantıksal yorumlarda bulun.

iyi forumlar.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri