TuZaKK 1
TuZaKK
farkmt2official 1
farkmt2official
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Seni görmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak yaşamaktan çok ölmek gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi Bana bakmadan görmeyi Seni duymadan dinlemeyi Gözyaşlarımla gülmeyiKavuşmak için sabretmeyi Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktun ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa sevgilerin sonu hep ayrılıksa ömürlerin sonu hep karanlıksa al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük berlin kadar anlamlı ağrı kadar yıkılmaz paris kadar çekiciizmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüyayaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri