mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Mars Markette Satılmasını İstedikleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hangi zihniyetle bunları eklensin diye önerilere yazdın hala tebessüm ediyorum.Ayrıca destekleyende çıkmış. :D
10 tane kraliyet altını dedin şeyi yani 10 t yi millet oyunda 50 liraya satıyo :D
Sen gelmişin burda 10t 25liradan satılsın diyon. :D
Tamam anladık hazıra bekliyosunuzda bu kadar da hazırcı olmayın.

Bunu yazan bi süper moderatör.Ve dahada ilginci altta katılıyorum çok zekice yazan bi moderatör var.

Allah sonumuzu hayır etsin :)

Lonca devretme kağıdı gibi birşeydi sanırım.
Saldırı yerine Savunma saç sitilleri abartılacacak bir mebla değil yani 10 saldırı var ise 10 savunma gibi satılsa iyi olur :)

bence emekle item yapan oyunculara haksızlık olmayacak şeyler satılmalı. markette item satılırsa kendi emeğiyle kasan insanlara haksızlık olur fakat binek gibi şeyler gayet mantıklı :)

Hangi zihniyetle bunları eklensin diye önerilere yazdın hala tebessüm ediyorum.Ayrıca destekleyende çıkmış. :D
10 tane kraliyet altını dedin şeyi yani 10 t yi millet oyunda 50 liraya satıyo :D
Sen gelmişin burda 10t 25liradan satılsın diyon. :D
Tamam anladık hazıra bekliyosunuzda bu kadar da hazırcı olmayın.

benim görüşlerim seni hiç ilgilendirmez 50 tlyi başkası kazanacağına mmomt2 oyunu bize sunan insan 25 tl kazansın bence daha iyi görüşlerime saygı duymak zorundasın.

Bunu yazan bi süper moderatör.Ve dahada ilginci altta katılıyorum çok zekice yazan bi moderatör var.

Allah sonumuzu hayır etsin :)

aynı mesaj senin içinde geçerli

|xßyReßeLAnGeLx|;8501953' Alıntı:
benim görüşlerim seni hiç ilgilendirmez 50 tlyi başkası kazanacağına mmomt2 oyunu bize sunan insan 25 tl kazansın bence daha iyi görüşlerime saygı duymak zorundasın.

aynı mesaj senin içinde geçerli

Şöle bir faktör var ama onu hiç hesaba katmıyosun 50tl yi başkası kasarak item satarak yaptığı emek karşılığı satıyo bu bir ayrıcalık.Senin bahsettiğin olay ise oyuna para kazandırmak.Oyun zaten para kazanmak için marketi açıyo ki yeteri kadar gelir toplıycak gibi de zaten.Senin düşüncelerine saygı duyarım ama sadece mantıklı düşüncelerine.Senin dediğin olay gerçekleşirse ben şuan sonucunu görebiliyorum.Para kasan olmıycak,ben Mars'ı emeğimle item yapabildiğim için oynuyorum,pek çok oyuncuda bunun için oynuyo.Senin dediğin olayda parayı basan istedini yapıcak duruma gelicek ayrıca oyunda 50tl ye 10t satılıyo ama sınırlı bir miktarda satan var bunu surekli ve güncel halde markete koyarsalar olabilecekleri görmen lazım.En azından bir oyun takımı görevlisi olarak mantıklı açıklamalar yapman gerek.Mağlum bizim görüşlerimizi pek umursayan yok sizinkileri umursarlar bunu göz önüne alarak daha işlev görücek şeyler yazarsanız player lar açısındanda iyi olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri