Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bug bİldİrİm sİstemİ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertan403
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mmomt2'nin anasayfasında bug rapor et denen bir şey var sol tarafta nedense orda süs diye duruyor yakında acılacaktır yazıyor .. ama 6 ay oldu acılmadı :) süs diyemi koydunuz ....gm yönetici size ne diyorum biliyormusunuz...biraz ilgili olun oyuncularınıza sahip çıkın yada böyle susun oyunu kaybedin .bakın bu ne bakımı anlamadım serverin ne bakımı olacak?? pvp serverlarında bakım gerekmiyor bakım diye milleti ayartıyorsunuz.bakım nedir sanki metin2.tr mi oynuyoruzda bakıma girsin gerçek şu ki bakım diye sw yi kapatıyorsunuz kafanız esince acıyorsunuz bunlar gerçek şeyler..HATALAR OLABİLİR ama gelipde veya foruma ....arkadaşlar ben sw'nin sorunlarını cözmek icin ugrasıyorum sizde anlayıslı olursanız bu iş olur diye!!!!!!! BİR KONU YAZDIN MI...HAYIR YAZMADIN cünkü ilgili deilsin eger sen o konuyu açsaydın eminimki herkez seni destekleyecek ve moral verecekti ama bu daha hosuna gidiyorsa devam et .... herkeze hayatta başarılar...

başlarım böle oyuna lan en iyisi tr varya o oyunda kasılma kolay olsa hepsine beş milyon hakta trilyon çeker neyse ben tr ye dönüyorum osmanlıda 50 + lwl le mmomt2 de 93 lwl full perfect altıntaş su perisi aslan ağzı 15 m full çar takas edilir türkte osmanlı olmasada olur

Gerçekten pvp oyunlaarı çözen bir arkadasımız bende kesinlikle katılıyorum GM lik vasfını coluk cocuga bırakırsanız degil oyun mario bile oynayamassınız ... İlgin için ve açıklamalrın için Teşekkürler Kardesim.

doru soüyosun kardeşim sana gönülden katılıyorum metın turkte bıle server bakıma gırmıyo bunlar ne yapmaya calısıyo hala anlamıs deılım ...

saygılarla ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri