Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yeni FaceBook Sayfamız Sizlerle!
Sayfamızın Açılış Nedeni İle Sizlere BugTrap Hatası İle Alakalı İki Şey Bahsedeceğim
BugTrap Bir Hack Önleme Aracı Değildir. Hack Yakalama İşini HackShield yapar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/URL]Sayfamızın Açılış Nedeni İle Sizlere BugTrap Hatası İle Alakalı İki Şey Bahsedeceğim
BugTrap Herhangi Bir Hack kullanırken gelebilir. Genellikle oyunu kapatır. Kapatmadığı Durumlar Vardır. BugTrap Hack Kullanmaz İken Bile Başımıza Gelebilir. Bu Olağan bir durumdur ve AntiVirus Programını, TeamSpeak, TeamViewer, FTP protokollü siteleri kapatınız. Ve Tekrar Giriniz.
BugTrap Ne İş Yapar ?
BugTrap Oyunun Bir Verisini Mesela AUG Silahının Mermi Sayısı Diyelim, Elindeki Veriler ile kontrol eder. Mermi Sayısını Kodunun 00 56 72 03 12 02 11 Olduğunu Varsayalım. Hack İle Biz Bu Kodu 00 56 70 00 12 02 11 yaptık. Mermi Sayısı Değişti. Fakat BugTrap Bunun Değiştirildiğini Görünce Hemen Oyunu Kapatır. Bu Bir Sayı Verisi Olduğundan Size Hatayı Bildirir. Ve Karşınıza Bir Ekran Çıkartır. Size Üç Seçenek Sunar.
1 Hack Kodunu Bildirmeyi
2 Hack Kodunu Saklı Tutmayı
3 Kapatmayı
Tabi Biz Genellikle Kapatırız. Aslında Hack Kullanmak İstiyorsanız En iyisi de bu.
Şimdi Bunu Siz Kapatsanız bile BugTrap Bunu Hafızasında Tutar. Oyuna Girdiğinizde Bakarsınız Aynı Hackle Oyuna Giremediğnizi Görürsünüz. Bunun İçin İki Seçenek Var.
1 Aynı Hackle Oyuna Girmemek
2 Hack'in Tadını Biraz Daha Çıkartmak
Herkesin 2. Seçeneği seçeceğini biliyorum Ve Bunun İçin Fotoğraflar Devreye Giriyor.
Adım 1
C: Dizininde Kullanıcılar'a Giriyoruz.
Adım 2
Kullanıcılar Dizininde Kendi Hesabınıza Giryorsunuz.
Adım 3
Araçlar > Klasör Seçeneklerinden...
Adım 4
...Gizli Klasörleri Gösteri İşaretleyip Uyguluyoruz
Sonra Windows 7'de AppData Windows XP'de Application Data'ya Giriyoruz.
Oradan Local > Temp > Dosyasını Siliyoruz.
Her BugTrap Hatası Aldığınızda Yaparsanız Bilgisayar Az da Olsa Kasmaz ve Düzelir
Bazı Dosyalar Silinmeyecek. Sorun Değil.
NOT: Bunu Sakın Oyun İçinde iken Denemeyin.
İyi Forumlar Dilerim
Sabitlenirse Sevinirim. Sayfamıza Beklerim. Sayfamız Beğenilmeden Linkleri Göstermemektedir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)