Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Resim Boyutunu Düşürme - LykeeN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LykeeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 424

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar İnternette Dolaşırken Gördüğüm Bir Program. Bazı Arkadaşlarımız Resim Boyutu Nedeniyle Forumda Avatarlarına yada İmzalarına Resimlerini Ekleyemiyorlar. Düşündüm ve Fodumda Paylaşayım Dedim.

icon4.gif
ALINTIDIR
icon4.gif

icon4.gif
Yeri Değilse Moderatorlerimiz Lütfen Taşısınlar.
icon4.gif

High Quality Photo Resizer programı ile resimlerinizi ister tek tek ister topluca boyutunu düşürebilirsiniz. Her ne kadar kalitesi bozulmadan çeviriyor densede ufaltma işlemi yapıldıktan sonra birazda olsa kalitede farklılıklar oluyor. Dijital fotoğraf makinesi ile çekilen resimler yaklaşık 2.5 mb civarıdır. Bu program ile resiminizi küçülttüğünüzde ise 200 kb gibi bir boyuta düşürüyor. Bir kaç deneme yaptıkdan sonra eminim istediğinizi alıcaksınız. Bizzat programı kendim test ettim. Resimlerin klasördeki toplam boyutu 300 mb civarı idi. High Quality Photo Resizer programı ile convert ettikten sonra 17 mb a düştü. Çeviri boyutu tatmin edebileceğinden fazla oldu. Yalnız kalitede istediğim verimi elde ettiğim sölenemez. Resimlere sadece pc de bakacak iseniz yaptığı convert size yetecektir. Yalnız photoshop gibi programlarda oynama yapacaksanız biraz kalite ayarını arttırmanız gerekicek.
Program lisansı: Freeware – Ücretsiz
Program boyutu: 670 Kb

Program Ekran Görüntüsü:
hqphotoresizer8im.gif

Linkler;

Kaynak:

icon4.gif
Moderatorlerimizin Emeğe Saygıları Olduğunu Düşünüyorum. Dolayısıyla Kaynağı Kaldırmazlar Zannedersem.
icon4.gif

icon4.gif
Kaynak Vermekle Reklam Yapmaya Çalışmadım. Emeğe Saygım Sonsuz.
icon4.gif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri