InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AtesH Jüpiter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KvasiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 385

KvasiR

Level 4
TM Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkeze iyi forumlar diliyorum.Bu aralar forumda sürekli onlineyim ve takip ediyorum özelliklede bu konuyu ve hosuma gidiyor.Kimileri uzun aradan sonra MMomt2'ye dönüyor.Bazı arkadaşlar yeni başlıyor sonuç itibariyle gelen herkez kendini tanıtıyor.Buradan hepsine hoşgeldin diyorum.Umarım iyi vakit geçirirler.Şimde sıra bana geldi =)

Adım Mert, yaklaşık 4 senedir Metin2 adlı oyunu oynuyorum.Gerek iyi gerek kötü anılarım oldu.Ama tabi zaman geçtikçe oyunu çözüyorsunuz ve belli bir süreden sonra zevk alamıyorsunuz.Bende yaklasık 2 sene önce Private Server oldugunu duydum ilk zamanlar kolay oldugu için zevkli geliyordu.Birçok Pvp Serverinde oynama zamanım oldu.Bu oyunuda sürekli takip ediyordum yeni server gelsede başlayıp yeni dostluklar edinsem diye ve 05.01.2012'de uzun süredir bekledigim MMomt2'de Jüpiter serverinde AtesH isimli bir hesap açtım.Her oynadıgım Pvpde sürekli Jinno krallıgında oynardım.Bu sefer bir değişiklik olsun istedim ve Shinsoo krallıgında açtım iyikide açmısım.Kimse alınmasın ama Jinno bana artık sohbet alanı gibi geliyor alttan bos konusanlar vb.Kırmızı krallıkta birçok dost edindim.Sonra +90 olduktan sonra insan birazda eğlenceli ortam arıyor.Ben gunun neredeyse 17-18 saatini oyunda geçirdigim için gece kımse olmuyordu.Bunuda Sarı krallıkta herkez boss kesiyor.Birçok kiside acık cok eglencelı oluyor sohbet vb.Birkaç arkadasımla sarı krallıga geçtik.Oradada çok iyi dostlar bulma fırsatım oldu.Hepsine çok tesekkür ediyorum.
Biraz Hayat hikayesi gibi oldu ama kusura bakmayın okuyan okumayan herkeze teşekkür ediyorum.En önemlisi bu oyunu bize en güzel ve en iyi şekilde sundukları için MMomt2 yetkililerine çok teşekkür ediyorum.İyi Forumlar.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri