farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Leydix Vs TrPLoToNiqq=5-0 :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tusara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben dedımki 40 k canla bende alırım dedım. ayrıca leydix görüyoruz çöl ortta 3 krıtıge yerdesin Şimdi 3krıtık + skıl wur yatmıyorsun ne iş ? bunu nasıl yapabıldın ? yoksa allahtan vahiymi geldi ? :D Ama Durhele Sen ben senı bida yakalarım. kendi itemlerinle. 2 de ws atcaz dedık saat 7 de ws attık. beklediğin birşeyler wardı belliydi.

Ayrıca Benjo Kanka Gel Senınlede Ws Atalım ?

Ben dedımki 40 k canla bende alırım dedım. ayrıca leydix görüyoruz çöl ortta 3 krıtıge yerdesin Şimdi 3krıtık + skıl wur yatmıyorsun ne iş ? bunu nasıl yapabıldın ? yoksa allahtan vahiymi geldi ? :D Ama Durhele Sen ben senı bida yakalarım. kendi itemlerinle. 2 de ws atcaz dedık saat 7 de ws attık. beklediğin birşeyler wardı belliydi.

Ayrıca Benjo Kanka Gel Senınlede Ws Atalım ?

Sen beni mi kesiceksin 3 kritige ?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zorlasan olmaz o :D
Hadi çölde bekiliyorm gel kes beni :D
Fark etmez yarın sabahta olur ;)
YaKaMoZ lu seni :D
5 0 :cool:

Sen beni mi kesiceksin 3 kritige ?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zorlasan olmaz o :D
Hadi çölde bekiliyorm gel kes beni :D
Fark etmez yarın sabahta olur ;)
YaKaMoZ lu seni :D
5 0 :cool:

:D Biliyoruz Senı İso Nikotinindi yanılmıyorsam o sersemletmeli kolye Pardon İso Yerine KaiRoos mu demelıydım yoksa g30n mi ? :D dewam et kocum bu çalma çırpma yolunda dewam. :D

:D Biliyoruz Senı İso Nikotinindi yanılmıyorsam o sersemletmeli kolye Pardon İso Yerine KaiRoos mu demelıydım yoksa g30n mi ? :D dewam et kocum bu çalma çırpma yolunda dewam. :D

O dedigin şahıs belkide sensin ?
Mllete iftira atmasınıda ne iyi biliyn :D
Vs de yatanın bahanesi bu :D
Öperlerrrrrrrrrr sonrada gömerler !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri