IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acil Yardım Gerekli....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PeraPresents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeraPresents

Level 4
TM Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba...

Wolfteamı Açıyorum Yaklaşık 30-40 Dk Oynadıktan Sonra Bilgisayar Kendiliğinden Reset Atıyor...Çok Araştırıdım Yarısı İşlemci Çok Isındığı İçin Bilgisayarın Reset Atıyor Diyor.Bazıları İse Virüs Programın Varsa Kaldır Olur Diyor Ama Bunların Hiç Biriside Olmuyor.Bilgisayarımda Virüs Programı Yok.Bide İşlemcinin Hiç Isındığında Reset Attığını Görmedim Yardım Ederseniz Sevinirim

Şimdiden Teşekkürler

Sadece bir öneride bulunacağım kesin bir çözüm olmayabilir.WolfTeam'e sağ tıklayın ve özelliklere girin.Yukarıda uyumluluk çıkacaktır ona basın ve aşağıdaki WindowsXP (Service Pack 3)'ü Windows Vista (Service Pack 2) yapıp uygulayın ve tekrar deneyin.Dediğim gibi kesin bir çözüm olmayabilir, ama denemekten zarar gelmez. :)

Sadece bir öneride bulunacağım kesin bir çözüm olmayabilir.WolfTeam'e sağ tıklayın ve özelliklere girin.Yukarıda uyumluluk çıkacaktır ona basın ve aşağıdaki WindowsXP (Service Pack 3)'ü Windows Vista (Service Pack 2) yapıp uygulayın ve tekrar deneyin.Dediğim gibi kesin bir çözüm olmayabilir, ama denemekten zarar gelmez. :)

Verdiğin Öneri İçin Çok Teşekkür Ederim,Denemekten Zarar Çıkmaz...

Süpersin Be 10 gündür Arıyom Hele Şükür Oldu Çok Teşekkürler... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri