- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba...
Wolfteamı Açıyorum Yaklaşık 30-40 Dk Oynadıktan Sonra Bilgisayar Kendiliğinden Reset Atıyor...Çok Araştırıdım Yarısı İşlemci Çok Isındığı İçin Bilgisayarın Reset Atıyor Diyor.Bazıları İse Virüs Programın Varsa Kaldır Olur Diyor Ama Bunların Hiç Biriside Olmuyor.Bilgisayarımda Virüs Programı Yok.Bide İşlemcinin Hiç Isındığında Reset Attığını Görmedim Yardım Ederseniz Sevinirim
Şimdiden Teşekkürler
Wolfteamı Açıyorum Yaklaşık 30-40 Dk Oynadıktan Sonra Bilgisayar Kendiliğinden Reset Atıyor...Çok Araştırıdım Yarısı İşlemci Çok Isındığı İçin Bilgisayarın Reset Atıyor Diyor.Bazıları İse Virüs Programın Varsa Kaldır Olur Diyor Ama Bunların Hiç Biriside Olmuyor.Bilgisayarımda Virüs Programı Yok.Bide İşlemcinin Hiç Isındığında Reset Attığını Görmedim Yardım Ederseniz Sevinirim
Şimdiden Teşekkürler
- Konular
- 988
- Online süresi
- 15h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 1,753
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 308
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
Sadece bir öneride bulunacağım kesin bir çözüm olmayabilir.WolfTeam'e sağ tıklayın ve özelliklere girin.Yukarıda uyumluluk çıkacaktır ona basın ve aşağıdaki WindowsXP (Service Pack 3)'ü Windows Vista (Service Pack 2) yapıp uygulayın ve tekrar deneyin.Dediğim gibi kesin bir çözüm olmayabilir, ama denemekten zarar gelmez. 

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sadece bir öneride bulunacağım kesin bir çözüm olmayabilir.WolfTeam'e sağ tıklayın ve özelliklere girin.Yukarıda uyumluluk çıkacaktır ona basın ve aşağıdaki WindowsXP (Service Pack 3)'ü Windows Vista (Service Pack 2) yapıp uygulayın ve tekrar deneyin.Dediğim gibi kesin bir çözüm olmayabilir, ama denemekten zarar gelmez.![]()
Verdiğin Öneri İçin Çok Teşekkür Ederim,Denemekten Zarar Çıkmaz...
- Konular
- 988
- Online süresi
- 15h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 1,753
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 308
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
Rica ederim.
Verdiğin Öneri İçin Çok Teşekkür Ederim,Denemekten Zarar Çıkmaz...

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)