xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

2012'de Heel ve Face Turnler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 566

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sizce 2012'de kimler iyi çocuk kimler kötü çocuk olmak için turn yapar?

Bence Cena babyfaceden turn yaparsa mecburen ultra heel olur.

The Miz'den belki bir face turn hatta babyface.

Punk'tan Tweener veya Heel Turn gelebilir reytingler yüzünden.

Sizin düşünceleriniz? ;)

Ben dediklerinden Cm punk'a katılıyorum olabilir hiç belli olmaz.%50 diyorum.
The Miz bana kalırsa wwe kariyerinde asla face olmaz.Face olsada tutacağını sanmıyorum tiksinirim resmen :)
Cena'nın heel olmasını isteyen cok insan var.10 Sene olmadı Kariyerinin yavas yavas bitme noktasına geldiği zamanlar en fazla 5 sene daha güreşir.Heel olacağınıda düşünmüyorum.

Ben bu sene Triple H'den heel turn bekliyorum röportajlarında heel olmak istediğini söylemiş olabilir.
Chris jericho heel Olursa rr sonra ilerde face olabilir.Eğer face olursada heel olabilir diyorum.
Undertaker HER ZAMAN TWEENER hiçbir zaten ne face ne de heel oldu.Big evil zamanını saymaz ise undertaker heel turn yapabilir.
Randy Orton'dan %100 Ultra heel bekliyorum.Heel zamanı Face olduğu kadar tutmadı.Smackdown şovlarına ve wade barrett christianla feuda girecek kadar Küçüldümü Viper....?
Big Show heel turn yapabilir.
Daniel bryanda heel turnu Tamamlayacaktır.

Ben dediklerinden Cm punk'a katılıyorum olabilir hiç belli olmaz.%50 diyorum.
The Miz bana kalırsa wwe kariyerinde asla face olmaz.Face olsada tutacağını sanmıyorum tiksinirim resmen :)
Cena'nın heel olmasını isteyen cok insan var.10 Sene olmadı Kariyerinin yavas yavas bitme noktasına geldiği zamanlar en fazla 5 sene daha güreşir.Heel olacağınıda düşünmüyorum.

Ben bu sene Triple H'den heel turn bekliyorum röportajlarında heel olmak istediğini söylemiş olabilir.
Chris jericho heel Olursa rr sonra ilerde face olabilir.Eğer face olursada heel olabilir diyorum.
Undertaker HER ZAMAN TWEENER hiçbir zaten ne face ne de heel oldu.Big evil zamanını saymaz ise undertaker heel turn yapabilir.
Randy Orton'dan %100 Ultra heel bekliyorum.Heel zamanı Face olduğu kadar tutmadı.Smackdown şovlarına ve wade barrett christianla feuda girecek kadar Küçüldümü Viper....?
Big Show heel turn yapabilir.
Daniel bryanda heel turnu Tamamlayacaktır.

Bence Bu kadar yıldan sonra cena da bi değişiklik gerekir.Tutmasa bile denemeye değer.

Ayrıca daniel bryan ada heel turn yakışmaz tekrar face olur.

Haklısın Randy i çok düşürdüler fanları isyan çıkartabilir :D

Diğerlerine katılıyorum.

Eski bir randy fun olarak isyan çıkartıyorum :D
Chris jerichonunda face turn yapmasını istersim Heel yakışmıyor.Büyük ihtimal heel olacak.Her yer wm 27 için Best in the world vs best in the world maç diyor.Cm punk vs Chris jericho.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri