Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sabah çölde geziniyordum baktım raelkings 
Murat'ta kapalıydı.
İtem alamaz bi vs deyim dedim.
Sonuç ortada
7 0
Her vs de 4 kritik atıyormusum
Hahaha itirafa bak 
Yavas oldugunu bizde biliyoruz raelkings

3 skil yedin la orda
Toplama itemle görmeyim bidaaaaaaaaaaaaaaaa
: ) 

Murat'ta kapalıydı.
İtem alamaz bi vs deyim dedim.
Sonuç ortada

7 0
Hahaha itirafa bak 
Yavas oldugunu bizde biliyoruz raelkings

3 skil yedin la orda
Toplama itemle görmeyim bidaaaaaaaaaaaaaaaa
: ) 
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
raelkings
Seni koçluk bile kurtaramadı.![]()
![]()
Hani diyorlar ya sana,murata(131) vs. ismini yazmadıgım daha bir çok kişi.Koç bunlar koçO bile kurtaramadı haline yan
haha 1.ncisi ben item almam 2.ncisi hani nerde 1- 0 2 - 0 7 - 0 kanıt göster ondan sonra yendim de bu arada karakter attın 10 dakika bekledk neymiş sonradan geldin pc ye reset attım şuna morpeus çarınla başkalarından item alıp öyle geldm desene adam reset atıyor morpeus çarı nedense hala oyunda oluyor sen giderken biz buralardaydık koç kimi kandırmaya çalışıyorsun sadece sus boyun kadar konuş burda dır dır etmeye gerek yok sonucu olan bir vs varsa koy buyur öyle bi vs sonucu varsa tebrik ederiz(YaKaMoZ)
bir adam hala haha le baslıyor lann herkes biliyorki sen o murat itemler olmdan birr sey deyilsın birde özenti olma olm koç kelimesınıde ben murut soyledım hemen kapmısınbak yeğen cıkıpta buralara kendini harcama bence senın onların iştemlerı almadan editsızlere ws diyemesın .
haha 1.ncisi ben item almam 2.ncisi hani nerde 1- 0 2 - 0 7 - 0 kanıt göster ondan sonra yendim de bu arada karakter attın 10 dakika bekledk neymiş sonradan geldin pc ye reset attım şuna morpeus çarınla başkalarından item alıp öyle geldm desene adam reset atıyor morpeus çarı nedense hala oyunda oluyor sen giderken biz buralardaydık koç kimi kandırmaya çalışıyorsun sadece sus boyun kadar konuş burda dır dır etmeye gerek yok sonucu olan bir vs varsa koy buyur öyle bi vs sonucu varsa tebrik ederiz(YaKaMoZ)
VS ATARKEN ÇENE YAPIP AGLIYCANA SAYMAYI DENESEDİN HAVA ATMIYCAM ALIRLAR HAVANI ÖLE İŞTE EMANET İTEM HIIII
DOGRUDUR SABAHDA KASARKEN MASALA KESILDI GİTTİ MURAT ABİSİNDEN İTEM ALIP GELDİ ÖLE SAVAŞTI
kanıt göster lan nerde vs sonucu feln göremiyom ben![]()
Hahaha.
Bana demedin mi vs atalım vaktin varsa die ?
Bende baktm 131(Murat) kapalı
İtem alamaz atayım dedim
Haha sonuç ortada
7 0 oldu sayıyoz mu diyo![]()
![]()
7 0
Tbrkler.
Her ws de bişe bulmusD krtk gelmiyomus sersemlemiş
DDD
haha 1.ncisi ben item almam 2.ncisi hani nerde 1- 0 2 - 0 7 - 0 kanıt göster ondan sonra yendim de bu arada karakter attın 10 dakika bekledk neymiş sonradan geldin pc ye reset attım şuna morpeus çarınla başkalarından item alıp öyle geldm desene adam reset atıyor morpeus çarı nedense hala oyunda oluyor sen giderken biz buralardaydık koç kimi kandırmaya çalışıyorsun sadece sus boyun kadar konuş burda dır dır etmeye gerek yok sonucu olan bir vs varsa koy buyur öyle bi vs sonucu varsa tebrik ederiz
(YaKaMoZ)
(YaKaMoZ)Lan görmüyon mu fotoları 
Sabah 7 0 yenilmek grurunu mu kırdı ?
Belli kırmış
İtem toplayıp gelms
Haha
Süründürürler böyle yerlerde ^^

Sabah 7 0 yenilmek grurunu mu kırdı ?
Belli kırmış

İtem toplayıp gelms
Haha

Süründürürler böyle yerlerde ^^
Tbrkler.
Her ws de bişe bulmusD krtk gelmiyomus sersemlemiş
DDD
raelkings bu bahane çok

Yavasmış haha :m08:

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)