mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Leydix 7 raelkings 0 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leydix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sabah çölde geziniyordum baktım raelkings :)
Murat'ta kapalıydı.
İtem alamaz bi vs deyim dedim.
Sonuç ortada :)
7 0 :D :D :D :D
Her vs de 4 kritik atıyormusum :) Hahaha itirafa bak :)
Yavas oldugunu bizde biliyoruz raelkings :) :) :)
3 skil yedin la orda :D :D :D
di-X884.jpg

di-NS31.jpg

di-BBRI.jpg

di-JFB1.jpg

di-YEIM.jpg

di-AO3I.jpg

di-EJ3XPE8I.jpg

Toplama itemle görmeyim bidaaaaaaaaaaaaaaaa :) :) : ) :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

raelkings

Seni koçluk bile kurtaramadı. :D :D :D
Hani diyorlar ya sana,murata(131) vs. ismini yazmadıgım daha bir çok kişi.Koç bunlar koç :) O bile kurtaramadı haline yan :D
haha 1.ncisi ben item almam 2.ncisi hani nerde 1- 0 2 - 0 7 - 0 kanıt göster ondan sonra yendim de bu arada karakter attın 10 dakika bekledk neymiş sonradan geldin pc ye reset attım şuna morpeus çarınla başkalarından item alıp öyle geldm desene adam reset atıyor morpeus çarı nedense hala oyunda oluyor sen giderken biz buralardaydık koç kimi kandırmaya çalışıyorsun sadece sus boyun kadar konuş burda dır dır etmeye gerek yok sonucu olan bir vs varsa koy buyur öyle bi vs sonucu varsa tebrik ederiz :) (YaKaMoZ)

bir adam hala haha le baslıyor lann herkes biliyorki sen o murat itemler olmdan birr sey deyilsın birde özenti olma olm koç kelimesınıde ben murut soyledım hemen kapmısın :D bak yeğen cıkıpta buralara kendini harcama bence senın onların iştemlerı almadan editsızlere ws diyemesın .

haha 1.ncisi ben item almam 2.ncisi hani nerde 1- 0 2 - 0 7 - 0 kanıt göster ondan sonra yendim de bu arada karakter attın 10 dakika bekledk neymiş sonradan geldin pc ye reset attım şuna morpeus çarınla başkalarından item alıp öyle geldm desene adam reset atıyor morpeus çarı nedense hala oyunda oluyor sen giderken biz buralardaydık koç kimi kandırmaya çalışıyorsun sadece sus boyun kadar konuş burda dır dır etmeye gerek yok sonucu olan bir vs varsa koy buyur öyle bi vs sonucu varsa tebrik ederiz :) (YaKaMoZ)

:eek: VS ATARKEN ÇENE YAPIP AGLIYCANA SAYMAYI DENESEDİN HAVA ATMIYCAM ALIRLAR HAVANI ÖLE İŞTE EMANET İTEM HIIII:rolleyes: DOGRUDUR SABAHDA KASARKEN MASALA KESILDI GİTTİ MURAT ABİSİNDEN İTEM ALIP GELDİ ÖLE SAVAŞTI :eek::eek::eek::eek:

Lan görmüyon mu fotoları :)
Sabah 7 0 yenilmek grurunu mu kırdı ?
Belli kırmış :)
İtem toplayıp gelms :D
Haha :D
Süründürürler böyle yerlerde ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri