Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
"Hesabı ben ödeyecem" kavgasında arkadaşının ağzını-gözünü kırmak
Geldiğini gördüğü halde sormak. Geldinmi? -
Yattığını gördüğü halde yattın mı ?
Çalan telefonun başına dikilip, ikinci kere çalmasını beklemek.
Yesilin yanmasina 2saniye kala kornaya asilma
Gecenin köründe "uyuyor musun" diye mesaj atmak
bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak
çocuklara 'tabağında yemek bırakma, arkandan ağlar' diye zorla son lokmayı yedirmeye çalışmak
uzun yol otobüsünde yanına oturan kişiye hayatı zindan etmek.
Desenlerini beğenerek aldığı koltuk takımını başka bi örtüyle örtmek
cipsi filmin 10. dakikasında bitirmek, sonra bütün film mal gibi oturmak
"göster amcana pipini" ?
misafir odası diye bir odaya sahip olmak (o odaya o kadar yabancıydık ki o eve ait degildi sanki, hiç girilmezdi)
6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır.
ucak inince alkislamak
Ağzındaki sakızı atıp yere düşmeden tekme atmak
para verirken eskilerini vermek
paraları resimler aynı yöne gelecek şekilde düzenlemek
otobüsün önünde levhaya bakıp otobüse binmek ve şoföre levhada olan bir yeri ısrarla
sormak
otobüste yolculuklarda cam kenarını seçmek
yemekten hemen sonra sigara yakmak
Yüksek bir binadan aşağı bakarken tükürmek ve onu gözlerle takip etmek..Olay gece gerçekleşiyorsa yere çarpma sesini duymaya çalışmak..
Umumi helalarda fosuruğun sesini kamufle etmek içi suyu sonuna kadar açmak..
Koltuk altını, kasıkları, kalça çatalını kaşıdıktan sonra çaktırmadan koklamak...
Çok gülünce tövbe Allahım başımıza iş gelecek demek..
İşte Türklere Özgü Davranışlar...
Geldiğini gördüğü halde sormak. Geldinmi? -
Yattığını gördüğü halde yattın mı ?
Çalan telefonun başına dikilip, ikinci kere çalmasını beklemek.
Yesilin yanmasina 2saniye kala kornaya asilma
Gecenin köründe "uyuyor musun" diye mesaj atmak
bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak
çocuklara 'tabağında yemek bırakma, arkandan ağlar' diye zorla son lokmayı yedirmeye çalışmak
uzun yol otobüsünde yanına oturan kişiye hayatı zindan etmek.
Desenlerini beğenerek aldığı koltuk takımını başka bi örtüyle örtmek
cipsi filmin 10. dakikasında bitirmek, sonra bütün film mal gibi oturmak
"göster amcana pipini" ?
misafir odası diye bir odaya sahip olmak (o odaya o kadar yabancıydık ki o eve ait degildi sanki, hiç girilmezdi)
6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır.
ucak inince alkislamak
Ağzındaki sakızı atıp yere düşmeden tekme atmak
para verirken eskilerini vermek
paraları resimler aynı yöne gelecek şekilde düzenlemek
otobüsün önünde levhaya bakıp otobüse binmek ve şoföre levhada olan bir yeri ısrarla
sormak
otobüste yolculuklarda cam kenarını seçmek
yemekten hemen sonra sigara yakmak
Yüksek bir binadan aşağı bakarken tükürmek ve onu gözlerle takip etmek..Olay gece gerçekleşiyorsa yere çarpma sesini duymaya çalışmak..
Umumi helalarda fosuruğun sesini kamufle etmek içi suyu sonuna kadar açmak..
Koltuk altını, kasıkları, kalça çatalını kaşıdıktan sonra çaktırmadan koklamak...
Çok gülünce tövbe Allahım başımıza iş gelecek demek..
İşte Türklere Özgü Davranışlar...
O kadar iri yazmısın ki gözümüze soktn vallahi . Biraz daha kücük yaz lütfen , istirham ediyorum .
Hiç komik değil bizim kültürümüz bize aittir.Başka ülkeler gibi kibar olmak zorunda değiliz.Sen de gelmişsin bize özgü davranışları alaycı şekilde internete koyuyorsun.Biz Avrupa gibi olmak zorunda değiliz.Bence bizim davranışlarımız ne kibar ne kaba..!
Hiç komik değil bizim kültürümüz bize aittir.Başka ülkeler gibi kibar olmak zorunda değiliz.Sen de gelmişsin bize özgü davranışları alaycı şekilde internete koyuyorsun.Biz Avrupa gibi olmak zorunda değiliz.Bence bizim davranışlarımız ne kibar ne kaba..!
Ah şu çılgın gençler... Bu bölüm Geyik bölümü , burda ben kültürümüz ile dalga geçmiyorum. Senin anlayışın farklıysa benim konuma cevap yazma. Senle polemiğe giremicem. Eğer girersek çoğunluk beni haklı bulur çünkü senin düşüncek farklı dostum.

Ah şu çılgın gençler... Bu bölüm Geyik bölümü , burda ben kültürümüz ile dalga geçmiyorum. Senin anlayışın farklıysa benim konuma cevap yazma. Senle polemiğe giremicem. Eğer girersek çoğunluk beni haklı bulur çünkü senin düşüncek farklı dostum.![]()
Katılıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)